Ordinace k pronájmu s vlastní čekárnou

Kubíčkova, Brno - Bystrc

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Kanceláře
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme ordinaci k pronájmu o celkové ploše 23,35m2, s vlastní čekárnou a participací na odpočinkové místnosti pro lékaře. Celková plocha 60m2. V případě zájmu je možnost připojit další místnost (zákrokový sál a pod.). Ordinace je situována v obchodním domě s dobrou přístupností. V objektu již ordinace: praktický lékař pro děti i dospělé, gynekologie, dermatologie, urologie, interní a infekční. K dispozici dvě lékárny. K pronájmu preferujeme další odbornosti, jako psychiatrie (již v objektu byla), endokrinologie, chirurgie, atd. Pro odbornost stomatologie motivační podmínky.

Možnost pronájmu - ihned. Bezproblémové parkování. Početná klientela.

Ordinace k pronájmu s vlastní čekárnou

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieKanceláře
LokalitaKubíčkova, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Typ domuPatrový
Rok výstavby2000
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-206-317471
Kontaktovat makléře
Ing. Lubomír Izer
CENTURY 21 All Inclusive
+420 774 103 345
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lubomir-izer
IČ: 73846571

Vystudoval jsem geodézii-kartografii v Brně. Mimo to jsem absolvoval tříleté zájmové studium psychologie. Po odchodu z armády v roce 2005 jsem se začal pracovat jako realitní makléř. V roce 2017 jsem přijal nabídku na spolupráci s Century 21 All Inclusive v Brně.
V mém věku jsou zkušenosti v tomto oboru již samozřejmostí. Vzhledem k mým dlouholetým kontaktům řeším prodej nemovitostí nejenom v ČR, ale i na Slovensku. V případě zájmu vám rád věnuji svůj čas a pomůžu realizovat Vaše přání. Zavolejte kdykoliv a můžeme si nezávazně promluvit o tom, co potřebujete v realitách řešit.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lubomír Izer