OV 2+1, ul. Tučkova, Veveří, CP 57 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Tučkova, Brno - Veveří

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK + daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Slunný byt 2+1/3+1 (přesunutím koupelny při rekonstrukci vznikla menší místnost, která může být využit, jako ložnice, nebo pracovna) v osobním vlastnictví o celkové ploše 54 m2 + 3 m2 sklep, společný balkón na patře 2 m2 a společná kolárna v domě. Místnosti využívané jako pokoje jsou o velikosti 17,4 m2 + 19,4 m2 + 5,4 m2, nacházející se v šestém nadzemním podlaží ze šesti cihlového domu v klidné části Veveří na ulici Tučkova, 10 min MHD do centra Brna. Byt je vhodný jako startovní bydlení nebo jako investice na pronájem díky blízkému centru nebo jen pro klienty, kteří chtějí klidné bydlení s dobrou dostupností do centra. Byt je po kompletní rekonstrukci, novější kuchyňská linka, novější zděné jádro, renovace dveří, podklady parkety. Teplá voda, včetně topení je zajištěna vlastním novým plynovým kotlem. K bytu náleží sklep, společný balkon na patře a kolárna. Nad bytem je půda, která není v tuto chvíli využívaná a do budoucna se tedy nabízí možnost rozšíření bytu o další podlaží. Dům má plastová okna, rekonstruované stupačky a do budoucna se zvažuje renovace fasády. V domě zaveden telefon, internet a kabelová TV od společností UPC. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů. Dům je kousek od městského parku Lužánky a kousek od Kraví hory. Čtvrť Veveří sousedí přímo s historickým jádrem Brna a proto má výrazně městský charakter s několika dopravně vysoce vytíženými ulicemi. Zástavbu čtvrtě tvoří mnohapatrové z velké části historické domy a řada reprezentativních domů, jako například honosné secesní nájemní domy na Konečného náměstí, jimž dominuje domovní blok Tivoli na nároží Konečného náměstí a Jiráskovy ulice. Dominantou celé čtvrti jsou tzv. „Brněnská Trojčata“ na Šumavské ulici. Do katastrálního území patří mimo jiné i Kraví hora, na níž je Hvězdárna a planetárium Brno. Bližší informace u realitního makléře.

OV 2+1, ul. Tučkova, Veveří, CP 57 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + daň z nabytí
KategorieByty 2+1
LokalitaTučkova, Brno - Veveří
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (3 m²)
Elektřina230V
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-266
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek