OV 2+kk, ul. Palackého třída, CP 56 m2, vhodný jako startovní bydlení, nebo investice

Palackého třída, Brno - Královo Pole

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Balkón, Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK + garážové stání 450 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Slunný, jihozápadně orientovaný byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 45 m2 užitná plocha bytu + 4 m2 celozasklená lodžie + 4 m2 balkón + 3m2 komora naproti vchodu do bytu, dále k bytu náleží družstevní podíl v Družstvu Wellness Nové Semilasso, které je vlastníkem celého 7 nadzemního střešního podlaží, kde se nachází bazén, Jacuzza, Whirpool, Sauna, Anglický klub, kuchyňka, venkovní posezení a velký gril. K bytu je také možnost zakoupit garážové stání v hodnotě 450 000 Kč. Byt se nachází v 5 nadzemním podlaží ze 7 cihlové novostavby domu Nové Semilasso, s výtahem a to až do garáží. Dům je umístěn ihned vedle starého Semilassa v Králově poli na ulici Palackého třída, MHD 17 min na brněnské hlavní nádraží. Byt je vhodný jako investice na pronájem, nebo jako startovní bydlení, nebo jen pro zájemce kteří preferují spojení kvalitního bydlení s relaxací. Byt je vybaven na míru vyrobenou kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů - elektrická trouba, mikrovlnka, varná deska, myčka, podlahy – dlažba, koupelna se sprchovým koutem, WC samostatně. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů. Městská část Brno-Královo Pole má výrazně městský charakter, ale na severovýchodě městské části v katastrálním území Sadová se rozkládají rozsáhlé lesy a nachází se zde významný krajinný prvek Údolí Zaječího potoka. Na severozápad městské části zasahuje přírodní památka Medlánecké kopce s lesoparkem Palackého vrchu. V městské části se nachází hlavní budova Technického muzea v Brně. Na východě městské části se nachází proslulá Královopolská strojírna, jižně od ní pak velké brněnské nákupní centrum Královo Pole. Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

OV 2+kk, ul. Palackého třída, CP 56 m2, vhodný jako startovní bydlení, nebo investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + garážové stání 450 000 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaPalackého třída, Brno - Královo Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (3 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
Úsporná C
308 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-283
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek