Pozemek 3 664 m2 pro stavbu RD, Račice, okr. Rakovník

Račice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Komunikace
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám prodej pozemku o rozloze 3 664 m2 v obci Račice, okres Rakovník s úchvatným výhledem do malebné krajiny v údolí Berounky, která je od něj vzdálena 5 minut chůzí.

Na pozemku je možno postavit dvojdomek, dvoupodlažní domek s obytným podkrovím, sedlovou střechou a dvojgaráží, přičemž celková maximální zastavěná plocha pro jeden domek je počítán na 275 m2.

Elektrická přípojka je přivedena ke hranici pozemku, vodovodní přípojka je na pozemku, odpadní vody zajišťuje domácí kanalizace ČOV (čistírna odpadních vod). Dle územního plánu je v lokalitě plánována výstavba kanalizačního řadu.

Obec Račice leží v CHKO Křivoklátsko. Vzhledem ke svým přírodním půvabům umocněným protékající Berounkou je okolí vyhledávaným místem k odpočinku a relaxaci, ale je také vhodné pro turistiku, houbaření či rybolov. V okolí naleznete rozsáhlé lesy s možností koupání v Berounce.

Dobrá občanská vybavenost v obci se nachází obecní Restaurace Na Palouku, v letních měsících je otevřen i bar Berounka s terasou. V obci se nachází rovněž prodejna potravin.


Jedná se o mimořádně klidné místo s neobyčejnými výhledy a přitom na okraj Prahy, metro B - Zličín je to jen 45 min. jízdy autem. Vlaková zastávka (trasa Beroun – Rakovník) je vzdálena 8 minut chůze od pozemku.

V případě bližších informací kontaktujte našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Pozemek 3 664 m2 pro stavbu RD, Račice, okr. Rakovník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRačice
OkresRakovník
Plocha pozemku3.664 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-105-328660
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder