Pozemek 3 906 m2 pro stavbu RD, Račice, okr. Rakovník

Račice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Elektřina
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám prodej pozemku o rozloze 3 906 m2 v obci Račice, okres Rakovník s úchvatným výhledem do malebné krajiny v údolí Berounky, která je od něj vzdálena 5 minut chůzí.

Na pozemku je možno postavit dvoupodlažní rodinný dům s obytným podkrovím, sedlovou střechou a garáží, přičemž celková maximální zastavěná plocha pozemku je počítána na 457 m2.

Elektrická přípojka je přivedena ke hranici pozemku, voda je dostupná z vlastní studny, odpadní vody zajišťuje domácí kanalizace ČOV (čistírna odpadních vod). Dle územního plánu jsou v lokalitě plánované výstavby vodovodních a kanalizačních řad.

Obec Račice leží v CHKO Křivoklátsko. Vzhledem ke svým přírodním půvabům umocněným protékající Berounkou je okolí vyhledávaným místem k odpočinku a relaxaci, ale je také vhodné pro turistiku, houbaření či rybolov. V okolí naleznete rozsáhlé lesy s možností koupání v Berounce.

Dobrá občanská vybavenost v obci se nachází obecní Restaurace Na Palouku, v letních měsících je otevřen i bar Berounka s terasou. V obci se nachází rovněž prodejna potravin.


Jedná se o mimořádně klidné místo s neobyčejnými výhledy a přitom na okraj Prahy, metro B - Zličín je to jen 45 min. jízdy autem. Vlaková zastávka (trasa Beroun – Rakovník) je vzdálena 8 minut chůze od pozemku.

V případě bližších informací kontaktujte našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Pozemek 3 906 m2 pro stavbu RD, Račice, okr. Rakovník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRačice
OkresRakovník
Plocha pozemku3.053 m²
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-105-328631
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder