Prodej bytu 2+kk (45 m2), Praha 5 - Stodůlky

Husníkova, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej bytu 2+kk o celkové výměře 45 m2 v lokalitě Praha 13 – Stodůlky (dříve Praha 5). Byt se nachází ve 4. NP a je orientován na východ. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21,9 m2), ložnicí (10,7 m2), předsíně (7,4 m2), koupelny se sprchovým koutem (2,1 m2) a samostatným WC (1,1 m2). K bytu dále náleží sklepní kóje o velikosti 1,83 m2.

Byt má výhled přímo do zeleně a na nedaleký Nepomucký rybník, který je součástí Centrálního parku Stodůlky, který pak pokračuje až za Stodůlecký rybník. Blízkost parku je ideální pro relaxaci i sportovní vyžití. Nachází se zde hned několik hřišť na míčové hry, venkovní posilovna, in-line dráha, minigolf, kuželkárna, cyklostezka, fitness a wellness centra.

V okolí je veškerá občanská vybavenost – jesle, mateřská škola, ZŠ a Gymnázium Jaroslava Heyerovského jsou vzdáleni 10 minut chůze, v docházkové vzdálenosti je několik dětských hřišť, pošta, obchod, restaurace, OC Galerie Butovice a OC Lužiny jsou vzdáleny 3 minuty jízdy autem. Poliklinika a zdravotní středisko Nové Butovice je vzdáleno cca 7 minut chůze.

Lokalita je dobře dostupná MHD i autem. Stanice metra B – Hůrka je vzdálená cca 5 minut chůze, stejně tak zastávka autobusu linky 142, 184, 266 (zastávka Ovčí Hájek – směr metro B – Nové Butovice, popř. metro A – Nemocnice Motol).
Pro cestu z města můžete využít obchvat města. Na dálnicích jste tak během několika málo minut. Ideální pro cesty – směr Plzeň (D5), Karlovy Vary (D6) a Chomutov (D7). Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Prodej bytu 2+kk (45 m2), Praha 5 - Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaHusníkova, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Sklepano (1 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-323542
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder