Prodej bytu 3+1, 70m² - Staré Město pod Landštejnem

Staré Město pod Landštejnem 53

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji rekonstruovaný slunný byt 3+1 o výměře 70m² s balkonem na okraji Starého Města pod Landštejnem. Byt v osobním vlastnictví je vhodný jak k trvalému bydlení, ale také jako investice k pronájmu, případně k víkendovému bydlení v turisticky vyhledávané oblasti České Kanady. Byt s možností parkování přímo před domem je v 1. patře, je kompletně zařízený včetně kuchyňské linky na míru s vestavěnými spotřebiči. K bytu patří dva zděné sklepy a je nabízen k prodeji i s pozemkem na výstavbu garáže o výměře 25m². Celková rekonstrukce bytu proběhla v roce 2016 a zahrnuje výměnu všech podlahových krytin, plastových oken, dveří, elektroinstalace, zděné koupelny a WC.
Byt se nachází v krásném prostředí s čistým vzduchem nezatíženým průmyslovou výrobou. Je vzdálen 3 km od hradu Landštejn, 2 km od zámku Dobrohoř se stálou expozicí moderního umění, v blízkosti je biatlonový areál, in-line dráha, lanové centrum, přírodní koupaliště. Okolní lesy nabízí možnosti houbaření, sběr lesních plodů. Lokalita je ideální pro pěší i cykloturistiku.
Přímo v obci se nachází obchod se smíšeným zbožím, restaurace, penziony, pošta, Základní a mateřská škola, velké dětské hřiště. Hraniční přechod s Rakouskem je vzdálen cca 3 km. Pro domluvení prohlídky či bližší informace, prosím kontaktujte na přání majitelky pouze realitní makléřku Ráda vás nemovitostí provedu a případně zajistíme také výhodné financování, přímo na míru i včetně odhadů a pojištění. Budu se na Vás těšit RM

Prodej bytu 3+1, 70m² - Staré Město pod Landštejnem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 3+1
LokalitaStaré Město pod Landštejnem 53
OkresJindřichův Hradec
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1996
ZařízenýAno
Výtahne
Balkónano (4 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
94 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky143-11-013
Kontaktovat makléře