Prodej bytu 3+1, 79m² - ul. Láskova, Praha - Chodov

Láskova 1798/11, Praha - Chodov

Prodej, Byty 3+1 Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme ke koupi nabídnout prostorný byt 3+1 o výměře 79m2 (+1,8m2 sklep) v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí panelového domu, který prošel rekonstrukcí včetně zateplení, kvalitního zasklení lodžií, nového výtahu a plastových oken. Celý dům je monitorován kamerovým systémem.

Dům se nachází v klidné části Chodova. V okolí domu najdeme veškerou občanskou vybavenost včetně MŠ, ZŠ a supermarketu. Nedaleko bytu se nachází Kunratický les (největší les Prahy), OC Chodov a stanice metra C. Možnost pronajmutí parkovacího stání cca 300m od bytu v parkovacím domě, cena za místo je cca 1300Kč.

Po vstupu do bytu se octneme v chodbě se vstupy do všech pokojů, kuchyně, WC a koupelny. Dva neprůchozí pokoje se nachází na pravé straně předsíně. Po levé straně jsou vstupy do obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou, obě místnosti jsou propojeny dveřmi. Z obývacího pokoje se dále dostaneme na prostorný zasklený balkon.

Byt je v původním stavu - původní jádro, lino na podlahách, původní kuchyňská linka, ideální pro rekonstrukci dle představ nového majitele.

PENB se v současnosti připravuje, proto je nemovitost administrativně ze zákona zařazena do třídy energetické náročnosti G.

Prodej bytu  3+1, 79m² - ul. Láskova, Praha - Chodov

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize
KategorieByty 3+1
LokalitaLáskova 1798/11, Praha - Chodov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná79 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky128-11-013
Kontaktovat makléře
Jan Omelka
CENTURY 21 OK Centrum
+420 774 355 066
[email protected]
www.century21.cz/makler-jan-omelka
IČ: 26420589

"Mým cílem je kvalitní a korektní přístup pro naše klienty, eliminovat rizika, ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby pro ně vzpomínky na nákup či prodej nemovitosti byly vždy jen pozitivní zkušeností a tím mohlo dojít k doporučení našich služeb. Vzhledem k mým předchozím zkušenostem se snažím věci dělat jinak a lépe, proto pro naše klienty nabízíme služby našeho elektronického aukčního portálu na adrese www.okaukce.cz

Nabízím Vám stoprocentní korektnost, reference spokojených klientů a přátel,
stoprocentní korektnost, spolehlivost, pečlivost, osobní přístup, snahu pomoci, inteligenci a invenci."

Kontaktovat makléře
bgJan Omelka