Prodej bytu 3+1, 83 m2, Pražská třída

Pražská tř., České Budějovice - České Budějovice 3

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

CENTURY 21 Mary Real nabízí částečně zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1, který se nachází v žádané lokalitě, v docházkové vzdálenosti do centra města a v blízkosti obchodního centra IGY (obchody, kino, restaurace..). Okolí domu je s dostatkem zeleně, zastávka MHD v místě. Byt o celkové ploše 83 m2 (včetně balkonu a sklepa) se nachází ve 2.patře panelového domu (celkem 8 p) s výtahem a je orientován na sever a jih. Byt je částečně rekonstruovaný, prostorný a dispozičně výborně řešený.
Panelový dům byl revitalizován - stoupačky, zateplení, okna, střecha.
Do bytu se vstupuje přes předsíň (7 m2 vč. komory), ze které je přístup do všech pokojů, kuchyně a na WC. Obývací pokoj o výměře 20 m2 je přístupný z předsíně i kuchyně a je orientován na sever. Kuchyně o velikosti 12 m2 je situována rovněž na sever, je osazena novou kuchyňskou linkou a je z ní přístup do koupelny a obývacího pokoje.
Ložnice o rozloze 20 m2 je orientovaná na jih a je přístupná z předsíně. Pokoj s balkonem (16 m2) je orientován na jih s výhledem do zeleně.
Bytové jádro bylo obloženo a zrekonstruováno. V koupelně byl osazen sprchový kout, otopný žebřík a umyvadlo se skříňkou. WC bylo odděleno. V celém bytě byla provedena celková rekonstrukce nové podlahy (linoleum), nové omítky, nové dveře do všech místností, polstrování vstupních dveří, kuchyňská linka.K bytu přísluší sklep o velikosti 1 m2. V domě jsou k dispozici společné prostory: kočárkárna a kolárna.
Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví, anuita je splacena. Při převodu do osobního vlastnictví je nutné doplatit účelový úvěr cca 60 000,- Kč.
Při koupi nový vlastník ušetří 4% z ceny bytu za daň z nabytí nemovitosti a zároveň může financovat nákup bytu hypotékou.
Hlavní předností bytu je velmi hezké umístění domu v žádané a vyhledávané lokalitě a nízké náklady na bydlení (měsíčně 1866 kč FO a ÚSP, 2730 kč zálohy na služby bez el. a plynu). V případě zájmu zdarma pomůžeme s vyřízením úvěru. Pokud chcete vědět více či si domluvit prohlídku, kontaktujte našeho makléře.

Prodej bytu 3+1, 83 m2, Pražská třída

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaPražská tř., České Budějovice - České Budějovice 3
OkresČeské Budějovice
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná82 m²
Plocha podlahová82 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Datum nastěhování14. prosinec 2018
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Úsporná C
66 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky136-101-323966
Kontaktovat makléře