Prodej bytu 4+1/ 106 m² s lodžií a komorou - Praha, Černý Most

Smikova, Praha - Černý Most

Prodej, Byty 4+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
prodáno

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej družstevního bytu s dispozicí 4+1+lodžie ve 2. patře domu bez výtahu. Byt je možné okamžitě převést do osobního vlastnictví, musí se doplatit anuita cca 3,6 milionu Kč nebo může zůstat v družstevním vlastnictví a anuitu splácet v měsíčních částkách.
Byt disponuje 4 neprůchozími pokoji, velkou centrální předsíní s původními vestavěnými skříněmi, koupelnou a 2 samostatnými WC. Je možné vestavět plnohodnotnou druhou koupelnu. Lodžie je orientována na východ. Koupelna a kuchyň prošly rekonstrukcí včetně elektřiny. Na zemi je zachovalé původní lino nebo dlažba. V ložnici s balkonem je klimatizace. K bytu patří i 5m2 velká komora s oknem na patře. V přízemí je pro 4 byty společná sušárna / kolárna. Pronájem garáže, která je v celém přízemí domu je možné "vysoutěžit".
Na metro Rajská zahrada se dostanete 10 minut pomalou chůzí pěšky nádherným parkem s rybníkem Aloisov nebo 1 stanici autobusem. V bezprostřední blízkosti je MŠ i ZŠ, 2 polikliniky, knihovna, hřiště pro děti i dospělé, cyklostezka. Ideální byt pro rodinu.
S případnou hypotékou Vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku!

Prodej bytu 4+1/ 106 m² s lodžií a komorou - Praha, Černý Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno REZERVACE
KategorieByty 4+1
LokalitaSmikova, Praha - Černý Most
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Anuita3 600 000 Kč
Plocha užitná106 m²
Plocha podlahová106 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahne
Lodžieano (5 m²)
Úsporná C
138 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-01-086
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová