Prodej bytu OV 4+kk, 2 balkony, garáž. stání v objektu

Říčanská, Brno - Žebětín

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena včetně parkovacího stání, + provize RK,

Popis a parametry nemovitosti

Rád bych vás pozval na Den otevřených dveří krásného, prostorného a nadstandardně zařízeného bytu 4+kk s garážovým stáním ve čtvrtek, 9. 8. 2018, 16-18 hodin. Adresa: Říčanská 27 - před domem Vás vyzvedneme. Těšíme se na vás!

Exkluzivně nabízíme na prodej krásný slunný byt v osobním vlastnictví o velikosti 4+kk na ulici Říčanská, v Brně. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží, v domě s výtahem.
Součástí prodeje je i parkovací stání uvnitř domu. Budova byla zkolaudovaná před pěti lety. Celý interiér bytu byl navržen bytovým architektem, byly použity nadstandardní materiály a doplňky. Byt se nabízí včetně zařízení. K bytu náleží sklep 4 m2.
Celková podlahová plocha bytu je 99,6 m2. Pokoje mají samostatné vstupy a jsou o velikostech: 27 m2 obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 pokoje 15 m2. Z každého pokoje je vstup na balkon (společný vždy pro 2 pokoje). Kuchyně s obývacím pokojem je oddělena barovým pultem. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Elektrolux, značkové keramické nebo dřevěné podlahy, vinotéka, 2x klimatizace, dveře Sapeli, světla Rendl, bezpečnostní vchodové dveře, vestavěné skříně, v předsíni na stěně přírodní kámen. V koupelně vana i sprchový kout. 2x WC – jeden samostatně, druhý v koupelně. Před domem je nákupní středisko Albert, nedaleko lesy a přehrada. Za domem je v klidné části dětské hřiště. Měsíční náklady pro 2 osoby: 2.650 Kč + elektřina.

Prodej bytu OV 4+kk, 2 balkony, garáž. stání v objektu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena včetně parkovacího stání, + provize RK,
KategorieByty 4+kk
LokalitaŘíčanská, Brno - Žebětín
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná100 m²
Plocha podlahová100 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2012
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Sklepano (4 m²)
Úsporná C
79 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky123-101-313789
Kontaktovat makléře