Prodej, Byty 1+1, 33 m² s lodžií, 5 min metro Prosek

Litoměřická, Praha - Prosek

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám kompletně zrekonstruovaný klimatizovaný byt 1+1 s velkou lodžií s výhledem do zeleně, pouze 5 min. od metra Prosek. Světlý, velmi příjemný byt s jižní orientací o velikosti 27 m2 + lodžie 5,6 m2 + komora 1,2 m2 se nachází ve 4. patře. K bytu náleží komora na patře. Při rekonstrukci byly použité velmi kvalitní materiály, nová plastová okna, štuky, kuchyňská linka na míru se samostatně stojící lednicí, v obytném pokoji plovoucí podlaha, klimatizace, rozkládací pohovka s matracemi a policová stěna, na chodbě vestavěná skříň. Koupelna se sprchový koutem, toaletou a pračkou. Velká lodžie podél celého bytu, kde je vytvořený odkládací pult. V komoře policový systém. Dům je umístěn v zeleni v blízkosti (3-5 min) zastávka autobusu, metra, obchody, lékař, atd. Byt je nově vymalován, stačí se jenom nastěhovat. Doporučuji prohlídku. Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvýhodnější nabídce.

Prodej, Byty 1+1, 33 m² s lodžií, 5 min metro Prosek

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 1+1
LokalitaLitoměřická, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná33 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (1 m²)
Méně úsporná D
151 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-01-046
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá