Prodej, Byty 2+1, 58m², s možností garáže a zahrady, Mikulov

Valtická, Mikulov

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme byt 2+1 v Mikulově, s možností přikoupení velké garáže a zahrady přímo pod jeho okny. Bytový dům prošel revitalizací v roce 2009. Posledním chybějícím detailem je vymalování společných prostor. Ve stejném roce provedli rekonstrukci bytu i majitelé. Byt je v perfektním stavu bez další investice. Dva zařízené pokoje po 16m2 s výhledem až na rakouské vinice vám poskytnou klid od turistického ruchu města. Zařízená kuchyně s jídelnou má 15m2 a nabízí dostatečný prostor i pro pracovní kout s pc. Výhled na jednu z dominant Mikulova - Svatý kopeček, je příjemným bonusem navíc. Téměř 6m2 velká koupelna se sprchovým koutem je v ceně vybavená pračkou. K bytu náleží velký sklep o ploše 10m2 a malý 3m2. Součástí prodeje je garáž, pergola a zahrada, vše za cenu 530.000,-Kč. Zděná garáž o ploše 25m2 s vratama o šířce 3m a průjezdné výšce 2m je vhodná i pro velké SUV. Garáž se prodává plně vybavena nářadím a třeba i ledničkou. Nová pergola má plochu 12m2 a je mimo jiné zařízená sedačkou. Udržovaná zahrada vám poskytne dostatečný komfort a relaxaci i v podzimních dnech. Celková plocha pozemku je 107m2.
Bytový dům se nachází na pozemcích vlastníků bytů a celý areál je oplocen. Majitelé se můžou ihned vystěhovat. Prohlídky po dohodě. Rád vám vše předvedu osobně. Preferujeme kupujícího se zájmem o kompletní nabídku nemovitostí v celkové hodnotě 3 300 000,-Kč. Na vyžádání vám v případě zájmu zpřístupníme 3D prohlídku nemovitosti.

Prodej, Byty 2+1, 58m², s možností garáže a zahrady, Mikulov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+1
LokalitaValtická, Mikulov
OkresBřeclav
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
GarážAno
Výtahne
Sklepano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-369
Kontaktovat makléře
Ing. Lubomír Izer
CENTURY 21 All Inclusive
+420 774 103 345
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lubomir-izer
IČ: 73846571

Vystudoval jsem geodézii-kartografii v Brně. Mimo to jsem absolvoval tříleté zájmové studium psychologie. Po odchodu z armády v roce 2005 jsem se začal pracovat jako realitní makléř. V roce 2017 jsem přijal nabídku na spolupráci s Century 21 All Inclusive v Brně.
V mém věku jsou zkušenosti v tomto oboru již samozřejmostí. Vzhledem k mým dlouholetým kontaktům řeším prodej nemovitostí nejenom v ČR, ale i na Slovensku. V případě zájmu vám rád věnuji svůj čas a pomůžu realizovat Vaše přání. Zavolejte kdykoliv a můžeme si nezávazně promluvit o tom, co potřebujete v realitách řešit.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lubomír Izer