Prodej, Byty 3+kk, 73 m² - Praha - Černý Most

Breitcetlova 878/5, Praha - Černý Most

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej krásného kompletně zrekonstruovaného bytu 3+kk o velikosti 73 m2 plus 7 m2 lodžie plus 2 m2 sklep v 6. patře panelového domu na Praze 9 - Černém Mostě. Byt prošel před 6 lety kompletní rekonstrukcí, v obývacím pokoji je nově instalovaná klimatizační jednotka. Má zděné jádro, nové rozvody, plastová okna. Za vstupem do bytu je chodba s vestavněnými skříněmi, koupelna s vanou, samostatné WC s umyvadlem, po pravé straně vstup do obývacího pokoje s kuchyní a vstupem na zasklenou lodžii, ze které je krásný výhled do zeleně a na zahradu školky. V obývacím pokoji je moderní stěna. Kuchyň je plně vybavená a prostorná, z kuchyně vedou dveře na druhou stranu chodby a je vidět do dětského pokoje, který je přes chodbu. V pokoji je vestavěná skříň. Vedle dětského pokoje je ložnice také s vestavěnými skříněmi. Dům je ve skvělém stavu, má nový výtah, moderní bezpečnostní systémy - kamerový systém, dálkové otevírání dveří, nové osvětlení, zateplení, velký výtah. Za domem je menší obchodní centrum s potravinami, drogerií a dalším. Hned vedle domu je školka, dětské hřiště, základní škola je pár minut chůze. V místě je kompletní občanská vybavenost, ale zároveň klid. Autobusová zastávka je 100 m od domu, metro Černý Most 500 m od domu. Parkování je bezproblémové, v místě nejsou parkovací zóny a díky obchodnímu centru je dostatek parkovacích míst. V okolí je i parkovací dům s možností dlouhodobého pronájmu místa.

Prodej, Byty 3+kk, 73 m² - Praha - Černý Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaBreitcetlova 878/5, Praha - Černý Most
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení5 700 Kč/měsíc
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
Rok výstavby1993
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
110 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-01-098
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová