Prodej, Chata, 27 m² - Kaliště - Poddubí

Kaliště - Poddubí

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej útulné chaty o velikosti 27 m2 v blízkosti řeky Sázavy - v Poddubí. Chata je v lese na dobře přístupném místě autem i pěšky. Je skvělým výchozím bodem pro cyklistiku, turistiku, vodní sporty, rybaření a další. Ze vstupní terasy vejdete do chodby, která je oddělená s obytnými místnostmi dalšími dvěřmi a nabízí i malé úložné prostory. Z ní vcházíte do obývacího pokoje s kuchyňským koutem s funkčními kamny a úložnými prostory. Součástí je i malá šatna. Vedle šatny je pokoj s 2 palandami. Přibližně 30 m od chaty je elektrické vedení, ke kterému je možné nechat udělat přípojku, chata nyní není zasíťovaná. Pitná voda je z nedaleké studny, kteru sdílí celkem 5 chat a je v ní dostatek vody po celý rok. WC je venkovní.
V okolí je mnoho zajímavých cílů, chata je skvěle dopravně dostupná autem (z okraje Prahy cesta trvá do 30 minut) i vlakem (Hvězdonice, Senohraby). V pěší vzdálenosti jsou i restaurace a stánky s občerstvením.

Prodej, Chata, 27 m² - Kaliště - Poddubí

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaKaliště - Poddubí
OkresPraha-východ
Náklady na bydlení1500 Kč/rok
Velikost2 pokoje
Plocha užitná27 m²
Plocha podlahová20 m²
Plocha pozemku57 m²
Plocha zastavěná37 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Počet domů1
Počet objektů2
Sklepano (20 m²)
KomunikaceNeupravená
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-02-039
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová