Prodej, Chata, Frýdlant nad Ostravicí

Podlesí, Frýdlant nad Ostravicí

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte klid, pohodu a relaxaci? Jste unavení z ruchu velkoměsta? Rádi byste trávili čas se svou rodinou nebo přáteli v Beskydech? Je možné, že právě tato nabídka je to, co hledáte.
Představuji Vám rekreační nemovitost, která se nachází v lukrativní obci ve Frýdlantě nad Ostravicí, v části Podlesí. Chata s evidenčním číslem, s možností celoročního využití je umístněna ve svažitém terénu. Zastavěna plocha chyty je 53 m2 (s užitnou plochou cca 90 m2) se rozprostírá na pozemku o rozloze 404 m2. Přízemí chaty je zděné, 1. patro dřevěné. V přízemí slouží místnost jako společenská. Je zde prostorná koupelna, WC, dílnička a místo s úložným prostorem. V 1. patře se nyní nachází kuchyň, prostorný obývací pokoj, ložnice a splachovací WC.
Nemovitost je napojena na elektřinu, rozvody jsou původní, je zde rozvod i na 380 V. Příslušenství věci nemovité tvoří společná studna, na kterou je napojen přívod vody do chaty. Vytápění chaty je možné krbovými kamny na tuhá paliva, případně elektrickým přímotopem. Odpad je zajištěn septikem. Po místní asfaltové komunikaci, která je v podílovém vlastnictví, je zajištěn dojezd přímo k chatě. Před chatou jsou 2 parkovací místa.
Chata je určená k rekreaci ihned po menších opravách nebo dle vlastního uvážení k rekonstrukci. Každopádně je nutná oprava střechy, okapů a komínu. O zahradu již posledních pár let nebylo pečováno, zato se nabízí skvělá příležitost vybudovat si zahradu, rekreační nebo jinou zónu dle vlastní představy.
Nespornou výhodou je umístění chaty pod Ondřejníkem s výhledem na Lysou Horu a s výbornou dostupností do Frýdku-Místku nebo Ostravy. Nemovitost je vhodná pro milovníky chataření, houbaření, turistiky, cyklistiky, zkrátka pro všechny, které toto místo chytne za srdce. Pro více informací a osobní prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Prodej, Chata, Frýdlant nad Ostravicí

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieChata
LokalitaPodlesí, Frýdlant nad Ostravicí
OkresFrýdek-Místek
Velikost3 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha pozemku404 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-02-113
Kontaktovat makléře