Prodej domu 4+kk v Rousínově-Čechyni

Rousínov - Čechyně

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej rodinný dům v Rousínově-Čechyni. Celková plocha pozemku je 633 m2 s možností vjezdu na pozemek ze zadní strany. Dům je jednopodlažní o velikosti 4+kk, prostorný obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem (kuchyňská linka chybí) a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a zahradu za domem. Před domem je předzahrádka.

Dům je zděný z ytongových tvárnic s izolacemi – fasáda není hotova. Dům je ve fázi rozestavěnosti těsně před dokončením a je napojen na přípojky elektro, kanalizaci a vody. Je zde možnost připojení k plynu – před domem. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva (podlahovým vytápěním), ohřev vody elektrickým zásobníkem. Okna jsou plastová s trosklem. Koupelna s vanou a dvěma umyvadly, WC zvlášť.

Dům je umístěn do klidné části Rousínova. Ve městě je plná občanská vybavenost včetně školy, školky, všech úřadů, supermarketu a několik sportovních areálů. Rousínov je výborně dostupný jak z Brna, tak i z Vyškova. Financování hypotékou/úvěrem je možné - rádi vyřídíme. Pro více informací volejte makléři zakázky.

Prodej domu 4+kk v Rousínově-Čechyni

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaRousínov - Čechyně
OkresVyškov
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná154 m²
Plocha podlahová154 m²
Plocha pozemku633 m²
Plocha zastavěná200 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
ZařízenýČástečně
Úsporná C
149 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky123-102-323774
Kontaktovat makléře