Prodej hrubé stavby rodinného domu v Miroslavi

Vinařská, Miroslav

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
prodáno

včetně provize RK a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej hrubou stavbu rodinného domu v Miroslavi, okres Znojmo. Mírně svažitý pozemek orientovaný na SZ má celkovou výměru 3009 m2 a umožňuje krásný výhled do údolí a na město Miroslav. Jedná se o velmi zajímavou stavbu s atraktivním a originálním designem. Nemovitost je umístěna na kraji města, v těsné blízkosti lesa.

Pořizovací náklady a náklady na dokončení:
Stavba byla započata v roce 2016. Do současného stavu nemovitosti bylo celkově proinvestováno již 7,25 mil. Kč. Orientační náklady na dokončení stavby jsou cca 3 mil. Kč

Projekt:
Dispozičně je zděnýdům navržen jako jednopodlažní, částečně podsklepený s pultovými střechami. Dům sestává ze dvou bytových jednotek: 4+kk a garsoniéry (možné také využívat jako 5+kk), kdy společný vstup do objektu je řešen z východní strany. Zde je krytá garáž pro dva automobily. Ze vstupních prostor je přístupná technická místnost, sklad, garsoniéra, garáž a vnitřní komunikace propojující tři ložnice se dvěma koupelnami a obývací pokoj s kuchyní. Obytné místnosti jsou orientovány západním směrem a svými prosklenými otvory, terasami s venkovním bazénem je zajištěno jak vizuální, tak i přímé propojení se zahradou. V suterénu je umístěn sklad přístupný ze zahrady a WC se sprchou.

Inženýrské sítě:
Jako hlavní zdroj tepla se v projektu počítá s tepelným čerpadlem vzduch –země a elektrokotlem o příkonu 9,0 kW, zásobník TUV o objemu 190 l. V projektu se počítá s podlahovým vytápěním z polybutenu. Svody odpadu budou svedeny do obecní kanalizace. Voda obecní. Pozemek je přístupný po asfaltové komunikaci a veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku.

Město Miroslav leží na cestě mezi Brnem a Znojmem, přibližně 50 km severovýchodním směrem od Znojma. Počtem 3000 obyvatel se řadí mezi malá města. Miroslav disponuje veškerou kvalitní občanskou vybaveností a kulturním vyžitím: ZŠ, MŠ, zdravotnické zařízení, pošta, obchody, gotickorenesanční zámek, církev, různá zájmová sdružení, letní kino.

Prodej hrubé stavby rodinného domu v Miroslavi

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaVinařská, Miroslav
OkresZnojmo
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná223 m²
Plocha podlahová200 m²
Plocha pozemku3.009 m²
Plocha zastavěná312 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2016
Velmi úsporná B
96 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky123-102-329557
Kontaktovat makléře