Prodej luxusního bytu 4+kk/2T (108 m2) - Praha - Stodůlky

Smíchovská, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme luxusní penthouse 4+kk o velikosti 108 m2 se dvěma terasami (72 m2 a 25 m2) s panoramatickým výhledem na okolí a do Dalejského údolí. Byt se nachází v projektu Rezidence Smíchovská, je jediný na patře a poskytuje tak klidné a atraktivní bydlení ve výjimečně originálním a účelně dispozičně řešeném domě. Objekt má čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží, které je částečně zapuštěné pod okolní terén. Vjezd do podzemní garáže vede přímo z ulice Smíchovská.

Byt se skládá z velmi prostorné ložnice (20,31 m2), dvou pokojů (17,47 m2 a 13,99 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odkud je přímý výstup na větší terasu, která je orientovaná na V, J a Z. Kuchyňská linka je vybavena ve vysokém standardu včetně kamenné pracovní desky. Z menšího pokoje je vstup na druhou menší terasu, která je orientovaná na Z. Byt má 2 koupelny - menší koupelna je vybavena toaletou a dále je využívána jako prádelna a sušárna, větší koupelna je umístěná poblíž pokojů a nachází se v ní vana, prostorný sprchový kout a WC. V koupelnách je podlahové vytápění a italské keramické a protipožární obklady a dlažby. V bytě je klimatizace, alarm, datové rozvody pro vysokorychlostní internet, dřevěné třívrstvé podlahy, zárubně i euro-okna.

K bytu patří sklep v 1. PP o velikosti 1,44 m2, dále také nadstandardně velké parkovací stání č. 18 v 1. PP, které lze uzavřít.

Oblast Prahy 13 na okraji Prokopského údolí v sobě spojuje klidný život v zeleni a výbornou dopravní dostupnost do centra Prahy, případně na pražský silniční okruh. Po obvodu zdejší sídlištní zástavby vede důležitá čtyřproudová Jeremiášova ulice, na kterou navazuje Radlická ulice. Již velmi dlouho je v plánech výstavba Radlické radiály, kapacitní komunikace, která bude spojovat dálnici s vnitřním městským dopravním okruhem na Smíchově. Důležitá je také Bucharova ulice, začínající u stanice metra B - Nové Butovice, jež spojuje Stodůlky s Motolem. Přímo v ulici Smíchovská je autobusová zastávka Raichlova, vzdálená pouze zhruba 50 metrů od Rezidence, stanice metra B - Luka a Lužiny jsou vzdáleny přibližně sedm minut chůze.

Nedaleko se nachází několik mateřských a základních škol, potřeby nákupu a zábavy uspokojí obchodní centra Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. V blízkosti je také několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion, nově otevřený Fitness club Jeremi a k rekreaci lze využít již zmíněnou přírodní rezervaci Dalejský potok a Prokopské údolí.

Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte našeho makléře.

Prodej luxusního bytu 4+kk/2T (108 m2) - Praha - Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaSmíchovská, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná108 m²
Plocha podlahová108 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (96 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Velmi úsporná B
90 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-01-020
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder