PRODEJ LUXUSNÍHO RODINNÉHO DOMU s bazénem a saunou 8+2 – 328 m2, pozemek 999 m2, Libeň – Praha Západ

Libeř - Libeň

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
  • Bazén
  • Parkovací stání
prodáno

Včetně právního servisu, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Toužíte po rodinném domu ve vynikajícím stavu, ke kterému náleží i bazén a sauna? Využijte naši exkluzivní nabídku prodeje RD ve velmi žádané lokalitě Praha-západ, vzdálené pouhých 5 km od Dolních Břežan.

Tento luxusní a reprezentativní dům nadchne majitele se smyslem pro detail. V přízemí je rozdělen na dvě samostatně obyvatelné jednotky - samozřejmě každá s vlastním vchodem. Je jej možno využít i jako dvou generační dům.

První část o dispozici 3+1 sčítá kompletně vybavenou kuchyň, ložnici, sociální zařízení s prostorným sprchovým koutem, samostatné WC, pokoj a obývací pokoj s přímým vstupem na dřevěnou zastřešenou pergolu se zahradním nábytkem. Terasa je od druhé části domu oddělena okrasným živým plotem, což umožňuje naprosté soukromí. Nabízí úchvatný pohled do upravené zahrady s odpočinkovým zákoutím a houpačkou.

Druhá část o dispozici 5+1 v přízemí se skládá ze vstupní haly se schodištěm, kompletně vybavené kvalitní kuchyně s jídelním koutem, světlým jihozápadně orientovaným obývacím pokojem, krbem a přímým vstupem na terasu s vyhřívaným bazénem ve tvaru slzy, u kterého se nachází kryté venkovní posezení s krbem. Prostor nabízí úchvatný pohled do precizně udržované zahrady se spoustou okrasných vzrostlých stromů navrženou odborníky. Za zmínku stojí i fakt, že byla vybrána známou zahradní firmou k poskytnutí prostor k tvorbě sezónního katalogu.

Nechybí samozřejmě ani místnost pro šatnu či spíž s vlastním vchodem a s možností přímého vstupu do kuchyně, což může představovat značnou výhodu při donášce nákupu.

V prvním patře naleznete prostornou ložnici (26.5 m2), naproti v chodbě velkou vestavěnou šatnu. Dva dětské pokoje (26m2) s nábytkem na míru, velkou okázalou koupelnu s rohovou vanou a dvěma umyvadly se sprchovým koutem a bidetem. Dále je zde samostatný záchod a komora s bojlerem.

Největší chloubou celého domu je místnost, která aktuálně slouží jako pracovna a pokoj pro hosty. Uprostřed místnosti je vkusně obložený komín stejným dřevěným materiálem jako zbylé kancelářské vybavení místnosti a nabízí nádherný výhled na bazén, zahradu i západy slunce.

Nesmíme také opomenout zahradní domek s finskou saunou pro 4 osoby, která je vyrobená z kvalitního finského dřeva jako je kanadská borovice a osika. Dále kryté parkovací stání pro 2 auta a pergolou kryté stání před domem pro další 2 auta. V rohu parkovacího stání je vstup do sklepa (16m2) sloužící k uskladnění sezónních věcí a potravin. Je zde také 700l nádrž na vodu z tepelného čerpadla, kterou majitelé používají k splachování přízemí a zavlažování části zahrady. Druhou část zahrady je možno zavlažovat dešťovou vodou, která je svedena do betonové nádrže na druhé straně domu.

Celý pozemek je oplocen zídkou z KB bloků s dřevěnou výplní v kombinaci s pletivem.
Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem,  solárními panely, elektrokotlem a krbovým topením.

PRODEJ LUXUSNÍHO RODINNÉHO DOMU s  bazénem a saunou 8+2 – 328 m2, pozemek 999 m2, Libeň – Praha Západ

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně právního servisu, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaLibeř - Libeň
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná328 m²
Plocha pozemku999 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2005
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano
Bazénano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Jiné
Úsporná C
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky138-02-054
Kontaktovat makléře
Jitka Melzmufová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 731 440 308
[email protected]
www.century21.cz/makler-jitka-melzmufova-dis-6121
IČ: 71931520

Jsem milá a empatická, vystudovala jsem zahraniční obchod. Od mládí mě však lákalo cestování a práce s lidmi, proto bylo následné studium cestovního ruchu jasnou volbou. Od roku 2006 podnikám v cestovním ruchu a provozuji ubytovací služby. Během mé dosavadní kariéry jsem získala bohaté zkušenosti v oblasti obchodu, pronájmu, komunikace a práce s lidmi. Jsem součástí realitní kanceláře Century 21 Harmony a mám za sebou nejeden úspěšný obchod. Vždy mě bavilo propojení nabídky s poptávkou s cílem spokojeného klienta. Největší odměnou mi je klient, který již neosloví konkurenci:-)

Kontaktovat makléře
bgJitka Melzmufová, DiS.