Prodej novostavby řadového domu 4+kk se zahradou

Chrustenice 278

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize RK a kompletního právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji krajní řadový dům o dispozici 4+kk. Jedná se o dřevostavbu z roku 2015. K domu náleží prostorná zahrada 300 m2. Dům tvoří 2 podlaží. V přízemí najdeme obývací pokoj s kuchyňským koutem, komorou a WC. Z obývacího pokoje se dostaneme přímo na terasu, na kterou navazuje pěkná, celý den osluněná zahrada. V prvním patře se pak nachází hlavní ložnice s vlastní šatnou a další 2 ložnice čtvercového tvaru a také koupelna s vanou a samostatné WC. Navíc je tu možnost dobudovaní pokojíku v podkroví, kde jsou instalována 2 střešní okna.
Na pozemku u domu mohou parkovat až 2 auta.
V Chrustenicích a v přilehlé obci Loděnice najdeme veškerou občanskou vybavenost. Přímo v Chrustenicích je MŠ, prodejna Coop a další obchody a služby a známé koupaliště. Jde o velice vyhledávanou lokalitu pro výlety a sportovní vyžití 10 km od hranice Prahy.
Spojení busem na metro B - Zličín, Nové Butovice a také do Berouna. V Loděnicích je železniční zastávka - spojení na Smíchovské nádraží a Beroun.

Prodej novostavby řadového domu 4+kk se zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK a kompletního právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaChrustenice 278
OkresBeroun
Velikost4 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha podlahová90 m²
Plocha pozemku300 m²
Plocha zastavěná45 m²
Plocha zahrady300 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2015
Rok výstavby2015
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano
TelekomunikaceSatelit
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-02-051
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová