Prodej pozemku 852m2, pro bydlení Libčice nad Vltavou

Luční 872, Libčice nad Vltavou

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
  • Telekomunikace
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Prodej pozemku určeného pro výstavbu rodinného domu v lokalitě Libčice nad Vltavou ulice Luční. Aktuálně je na pozemku vydáno stavební povolení na jinou stavbu se sedlovou střechou (vzhledově činžovní dům). Ideálnější variantou je při zachování objemu stavby lze jít cestou změny stavby před dokončením.

V prezentaci je možný náhled studie kostky, která by mohla být upravena dle parametrů územního plánu postavena. Územní plán dovoluje kostku 2 nadzemní podlaží + podkroví (viz. Foto v prezentaci). K dispozici je zde návrh možného řešení domu o třech jednotkách 3kk /T 98m2, 4kk 102m2 + 1/2 zahrady, 5kk 139m2 + 1/2 zahrady. Parkování na pozemku.
Při komunikaci s úřadem je tento druh stavby možný (tuto informaci je možné ověřit na územním plánovaní v Černošicích, kteří se vyjadřují ke vzhledu stavby dle územního plánu. Stavební odbor následně kontroluje splnění podmínek změny stavby před dokončením. Na původní stavbu je vydáno platné stavební povolení ze dne 17.6.2020. (na 5let).

Jedná se o pozemek čtvercového tvaru s jihozápadní orientací a kompletní přípravou přípojek na hranici pozemku (plyn, elektřina, voda, kanalizace). V současné době vzhledem k rozšiřující se výstavbě se komunikace plánuje až jako poslední část, nyní je příjezdová cesta kamenitá.

Na pozemku se nachází věcné břemeno cesty ,která nebyla nikdy využita nicméně je to právní omezení. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Prodej pozemku 852m2, pro bydlení Libčice nad Vltavou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaLuční 872, Libčice nad Vltavou
OkresPraha-západ
Plocha pozemku852 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Počet objektů1
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-13-030
Kontaktovat makléře