Prodej pozemku 907 m2, Hrusice, k výstavbě RD

Hrusice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme pozemek o rozloze 907 m2, vedený v KN jako zahrada, s možností výstavby rodinného domu, který se nachází v obci Hrusice, okr. Praha-východ.

Tvar pozemku je trojúhelníkový a jeho výměra je 907 m2. Pozemek je v mírném západním svahu je lehce svažitý. Parcela se nachází na severním okraji obce, v klidné části obce, což je umocněno lokací pozemku (ve slepé ulici). Na pozemku jsou veškeré inženýrské sítě (voda, elektřina, plyn, kanalizace). Příjezdová cesta k pozemku je asfaltová.

Hrusice jsou známé jako rodiště Josefa Lady, kde taktéž naleznete na náměstí známou hospodu „U Sejků“. Tento kraj je velmi oblíbený pro krásné pěší nebo cyklistické výlety.

V obci se nachází obecní úřad, MŠ a malý obchod s potravinami (další nákupní možnosti jsou v nedalekých Senohrabech či Mnichovicích). Základní škola a zdravotní středisko jsou v blízkých Mnichovicích.

Obec Hrusice se nachází cca 2 km od řeky Sázavy, uprostřed malebné přírody, v dosahu hlavního města. Po dálnici D1 je cesta autem do Prahy cca 20 minut, do Říčan pak přibližně 10 minut. Do Hrusic je z Prahy také velmi dobré spojení v rámci autobusové dopravy PID (linka 490 směr Stříbrná Skalice, Náměstí – Strančice, žel.st.), nebo vlakem z Hlavního nádraží (směr Mirošovice, žel. st.).

Prodej pozemku 907 m2, Hrusice, k výstavbě RD

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHrusice
OkresPraha-východ
Plocha pozemku907 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-105-324970
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder