Prodej RD 4+kk, 118 m², pozemek 972 m², Sloveč, okr. Nymburk

Sloveč 101

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize a veškerých služeb, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 4+kk s užitnou plochou 118 m² a výměrou pozemku 972 m² v obci Sloveč, okrese Nymburk. Dům je po rekonstrukci, tj. nová střešní krytina, nové rozvody elektřiny, nové odizolované a betonové podlahy včetně podlahové krytiny (dlažba a plovoucí podlahy), plastová okna, radiátory, zateplení celého domu aj. Součástí domu je zděná stodola o užitné ploše 130 m², která má rovněž novou střešní krytinu.

Dispozice RD: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, 2krát pokoj, koupelna s vanou a toaletou, technická místnost.

Vytápění elektrokotlem, voda z vlastní studny, nově vybudovaná jímka (6m³), elektřina v mědi 230 – 380V, bojler na ohřev vody, možnost napojení na plynovod, vodovod a kanalizaci (na hranici pozemku).

V obci se nachází MŠ, obchod s potravinami, hřiště, hospoda, knihovna, zahradnictví, autobusové zastávky a obecní úřad. Veškerá občanská vybavenost v Městci Králové (cca 3,5 km).

Obec Sloveč se nachází ve Středočeském kraji mezi městy Nový Bydžov a Městec Králové. Leží v hospodářsky úrodné oblasti Polabské nížiny. K obci také patří přilehlé obce Kamilov a Střihov. Sloveč se nachází cca 19 km od Poděbrad.

Pro více informací či prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 4+kk, 118 m², pozemek 972 m², Sloveč, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a veškerých služeb, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaSloveč 101
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová118 m²
Plocha pozemku972 m²
Plocha zastavěná647 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
ParkováníAno
DopravaSilnice, Autobus
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-329916
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová