Prodej RD 4+kk, 120 m², pozemek 829 m², obec Jíkev, okr. Nymburk

Jíkev 90

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům 4+kk s užitnou plochou 120 m² a výměrou pozemku 829 m² v obci Jíkev, okrese Nymburk. Dům je po rekonstrukci, tj. nová střešní krytina, rozvody elektřiny, vody a odpadů, nové odizolované a betonové podlahy včetně podlahové krytiny (dlažba a plovoucí podlahy), plastová okna, radiátory, zateplení domu (vyjma fasády), dveře a jiné. K domu náleží zděná a prostorná stodola, dále garáž, která navazuje na dům. Na pozemku se nachází vlastní studna. Vytápění domu elektrokotlem, bojler na ohřev vody, obecní voda a kanalizace, elektřina 230 – 400 V.

Dispozice RD: chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyní, ložnice, 2 krát pokoj, technická místnost, koupelna s vanou a toaletou, dále samostatná toaleta.

Jíkev je obec ležící v okrese Nymburk, součást Mikroregionu Nymbursko, asi 9 km severně od Nymburku. Obec má cca 328 obyvatel. V obci se nachází obchod s potravinami, hospůdka, hřiště a autobusové zastávky. Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk. Pro více informací či prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 4+kk, 120 m², pozemek 829 m², obec Jíkev, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaJíkev 90
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha podlahová120 m²
Plocha pozemku829 m²
Plocha zastavěná829 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-02-002
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová