Prodej rekreačního objektu s pozemky - Bohdalov

Bohdalov

Prodej, Ubytování Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
  • Ubytování
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rekreační objekt s přilehlými pozemky a příjezdovou cestou. K rekreačnímu objektu byl vypracovaný projekt k rekonstrukci na ubytovací zařízení. Rekreační objekt se nachází v katastrálním území Bohdalov. Nabízená nemovitost se nachází v centru přírodního parku Bohdalovsko. Čistý vzduch, krásná příroda, lesy, klid a romantika Bohdalovského rybníka, to vše Vás na tomto místě uchvátí. Současná stavba má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, které je díky svažitému terénu přístupné z exteriéru. Zastavěná plocha je celkem 832,7 m2. Objekt je připojený na elektřinu a na vodu. Kanalizace je řešena jímkou na vyvážení. Vnitřní dispozice 1.NP hala se schodištěm, pokoje, jídelna, společenská místnost a kuchyň. V 2. NP jsou situovány pokoje, sociální zařízení, sprchy a technická místnost.
Pozemky jsou přímo přístupné po asfaltové místní komunikaci. Plocha pozemků vč. stavby je 20.118 m2.
Součástí prodeje je projektová dokumentace na stavební změny, přístavbu a nástavbu rekreačního areálu, který by po její realizaci mohl sloužit jako hotel s restaurací. Rovněž by místo bylo vhodné pro penzion nebo domov pro seniory.
Městys Bohdalov leží na Vysočině nedaleko Žďáru nad Sázavou (11 km) či Jihlavy (30 km). Počet obyvatel je přibližně 1 200. V obci se nachází mateřská a základní škola, nákupní středisko, zdravotní středisko, pošta a dvě hospody.

Prodej rekreačního objektu s pozemky - Bohdalov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieUbytování
LokalitaBohdalov
OkresŽďár nad Sázavou
Plocha užitná1.000 m²
Plocha podlahová1.206 m²
Plocha pozemku20.118 m²
Plocha zastavěná833 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-04-063
Kontaktovat makléře