Prodej, Rodinné domy, 518 m2

Krefty, Nosislav

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Velkoryse prostorný dům na krásném pozemku.
Ve výhradním zastoupení nabízíme rodinný dům o dispozici 6+2 s garáží pro dva vozy a možností dalšího parkování před domem. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě městyse Nosislav, vzdáleného 15 km jižně od Brna na levém břehu řeky Svratky.
Celková plocha rovinatého pozemku je 1 157 m2.
Jedná se o stavbu se třemi nadzemními podlažími a prostornou vytápěnou půdou. Dům je ve velmi dobrém stavu, zkolaudovaný v roce 1996, napojený na veškeré inženýrské sítě – elektřina, plyn, voda, kanalizace dešťová i splašková, splňující veškeré požadavky pro moderní bydlení. Dům je k nastěhování bez nutnosti jakýchkoliv úprav. Orientace na jih zaručuje světlost celého domu.
Rodinný dům disponuje v přízemí (96 m2) velkou garáží pro 2 auta, zádveřím, vstupní halou, dvěma dílnami a kotelnou. Ve 2.NP (164 m2) se nachází prostorná hala, plně vybavená kuchyně, jídelna, obývací pokoj s krbem, ložnice, pracovna, koupelna s vanou, samostatné WC, šatna a spíž.
3.NP (124 m2) tvoří hala, 3 pokoje, kuchyně plně vybavená s jídelnou, koupelna, samostatné WC.
Prostorná vytápěná půda (135 m2) slouží jako tělocvična – posilovna.
V obytných pokojích je plovoucí podlaha a v ostatních místnostech a na schodišti je keramická dlažba. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, střešní okna dřevěná zn. Velux., dveře dřevěné, zárubně obložkové. Vytápění je ústřední radiátorové s plynovým kondenzačním kotlem, kotel na tuhá paliva. Na střeše jsou solární panely pro ohřev teplé vody. Sedlová střecha s krytinou Bramac. Dům je kompletně zateplen.
Za domem je prosklená zimní zahrada s hliníkovou konstrukcí a markýzou s elektrickým pohonem. Prostor poskytuje výhled do zahrady a slouží jako odpočinková zóna.
Zahrada o výměře 791 m2 je zatravněná s okrasnou i sadovou částí. Na zahradě je studna s elektrickým čerpadlem a zavlažovací zařízení. Přístupná je i cestou ze zadní části.
V obci se nachází úřad městyse, mateřská a základní škola, pošta, farní úřad, dětský a prakticky lékař, lékárna, pohostinství, obchody, penzion. Výhodou je velmi dobrá dostupnost do Brna.
Dům je koncipovaný jako multifunkční rodinný dům s možností dvougeneračního využití umožňující drobnou řemeslnou činnost.

Prodej, Rodinné domy, 518 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaKrefty, Nosislav
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná518 m²
Plocha pozemku1.157 m²
Plocha zahrady79.153 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1996
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (53 m²)
Úsporná C
84 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-374
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová