Prodej, Rodinné domy, 550m² - Velké Němčice

Horní Kroupná, Nosislav

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme rodinný dům o dispozici 5+1 s garáží pro dva vozy a možností dalšího parkování ve dvorním traktu domu. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě městyse vzdáleného 23 km jižně od Brna. Plocha pozemku je 2 126 m2, užitná plocha obytné části domu je 550 m2.

Jedná se o dvoupodlažní stavbu ve velmi dobrém stavu, zkolaudovanou v roce 2000, napojenou na veškeré inženýrské sítě – elektřina, plyn, voda, kanalizace, splňující veškeré požadavky pro moderní bydlení a je k nastěhování bez nutnosti jakýchkoliv úprav. Orientace na východ-jih-západ zaručuje světlost celého domu.

Rodinný dům disponuje v přízemí garáží, průjezdem, zádveřím, halou se schodištěm, chodbou, dále je zde technická místnost, kuchyně se všemi spotřebiči, 2 pokoje, koupelna s vanou, WC a spíž. V obytném podkroví je chodba, koupelna a WC, 3 pokoje a 2 půdy na okrajích střechy – prostor na odkládání věcí.

V obytných pokojích je vinylová plovoucí podlaha a v ostatních místnostech keramická dlažba. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem, dveře dřevěné, zárubně obložkové. Vytápění je řešeno ústřední, s novým plynovým kondenzačním kotlem. Celý dům je napojen na zabezpečovací zařízení.

Dvůr je částečně vydlážděný s posezením na terase a uzavírá jej letní kuchyně s krbem, dílna, sklep se skladovací místností a průchod na zahradu. Nachází se zde studna s elektrickým čerpadlem s rozvody užitkové vody na splachování WC a rozvody na dvůr a zahradu.
Zahrada o výměře 1 206 m2 je z větší části zatravněná, s ovocnými stromy a okrasnými dřevinami. Menší část zahrady je užitková pro pěstování zeleniny. Na zahradě je druhá studna s elektrickým čerpadlem. Třetí studna je společná se sousedem.

V obci se nachází úřad městyse, mateřská a základní škola, pošta, farní úřad, dětský a prakticky lékař, lékárna, pohostinství, obchody, penzion.

Dům je koncipovaný jako multifunkční rodinný dům, s možností dvougeneračního využití spojené s podnikáním. Rodinný dům lze rozdělit na dva samostatné domy s vlastními vchody, samostatnými přípojkami na inženýrské sítě.

Vřele doporučujeme prohlídku tohoto domu v klidné Obci Velké Němčice .

Prodej, Rodinné domy, 550m² - Velké Němčice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHorní Kroupná, Nosislav
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná550 m²
Plocha pozemku2.126 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2000
ZařízenýAno
Míst k parkování5
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Terasaano
Sklepano
DopravaAutobus
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-217
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová