Prodej rodinného domu, 108 m² - Kraslice (okr. Sokolov)

Havlíčkova, Kraslice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej atypického rodinného domu se zajímavým pozemkem v centru města Kraslice, které se nachází ve vyhledávané lokalitě Krušných hor v blízkosti moderního lyžařského střediska Bublava – Stříbrná.
Dům je připraven k okamžitému nastěhování, v současné době je vytápěn elektrickými přímotopy s výhodnější sazbou za dodávku el. energie (T1 i T2), ohřev TUV je zajištěn el. bojlerem. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. K dispozici je přípojka zemního plynu s možností budoucího připojení za účelem vytápění a ohřevu TUV. Jedná se o zděnou, částečně podsklepenou budovu s pultovou střechou, nepravidelného půdorysu, dispozičně orientovanou na jihozápad, s obytným 1. a 2. NP, dispozičně 4+kk s prostornou obytnou vstupní chodbou, zádveřím a velkou zařízenou dílnou. V obytné části budovy je v současné době nevyužívaný komín, proto předpokládáme možnost instalace krbových kamen. Koupelna a WC je vybavena běžnou sanitární technikou - umyvadlo, sprch. kout, WC. Kuchyně je vybavena el. sporákem. Konstrukce domu jsou zachovalé a nevykazují žádné známky statického narušení. V minulosti byly provedeny částečné rekonstrukce, jako je instalace plastových oken v 2. NP, instalace nové kuchyně. Fasáda domu není zateplena, vnitřní a vnější omítky však nevykazují žádné známky narušení.
Stavba rodinného domu a zpevněný dvůr se zámkovou dlažbou se nachází na vlastním rovinatém pozemku, zahrada a ostatní doplňkové stavby jsou umístěny v jižním svahu na terasách nad rodinným domem. Na pozemku se dále nachází několik dalších doplňkových staveb s dřevěnou konstrukcí (skleníky, sklady, králíkárny, holubníky, kotce pro psy, přístřešky atd.), které je možné odstranit a získat tak přehledný pozemek k dalšímu využití, např. k individuální výstavbě. Přístup k těmto stavbám, na terasy a na zahradu je po betonovém schodišti. Konstrukční charakteristiky domu aktuálně nejsou k dispozici, je provedeno zaměření současného stavu.
Město Kraslice leží 4 km od hraničního přechodu Kraslice -Klingenthal, 30 km západně od Karlových Varů a 26 km od města Sokolov a Chodov, výhodou je blízkost státní hranice a s ní spojená možnost příhraničního zaměstnání v Německu. Ve městě je rozšířená občanská vybavenost – státní správa, škola, školka, pošta, lékař, nákupní střediska. Výhodou je rovněž dopravní dostupnost, jež je velmi dobrá (BUS, ČD). Nemovitost je umístěna v klidné lokalitě centrální části města a je situována do zástavby rodinných domů, podél zpevněné komunikace, která umožňuje přístup k této nemovitosti. Možnost výhodného financování se sazbou od 1.54 % zajištěna. Pro více informací kontaktujte makléře.

Prodej rodinného domu, 108 m² - Kraslice (okr. Sokolov)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHavlíčkova, Kraslice
OkresSokolov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná108 m²
Plocha podlahová95 m²
Plocha pozemku669 m²
Plocha zastavěná159 m²
Plocha zahrady485 m²
Plocha dílen13 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1960
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,60 m
Sklepano (29 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky115-12-001
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg