Prodej rodinného domu 92 m2, pozemek 701 m2 Bedřichov

Oskava - Bedřichov

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
prodáno

Cena včetně provize RK a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům 2+kk s obytnou terasou v klidné části rekreační obce Bedřichov u Oskavy, CHKO Jeseníky, údolí Zlatého potoka vhodný k celoročnímu bydlení. Součástí pozemku je i kůlna a vzrostlé ovocné stromy. Vytápění domu a ohřev vody je zajištěn elektrickým kotlem nebo krbovými kamny na dřevo a brikety. Výhodou je velmi kvalitní voda z vlastní studny a celkově nízké náklady na energie. V přízemí je chodba, obývací pokoj s kuchyňskou linkou a vstup na obytnou terasu. Dále koupelna se sprchovým koutem a saunou. Samostatné WC. V 1. patře předsíň s velkými úložnými prostorami (vestavěná skříň) a ložnice. Vše rekonstruované v roce 2013, nová střecha, zateplené podkroví, okna trojskla, venkovní žaluzie, nové rozvody elektřiny, vody a odpady. Pod terasou je garážové stání pro jedno auto a v zadní části domu po celé délce dílna.
Příjezdová obecní cesta je v zimě udržovaná. Celková plocha pozemku činí 701 m2. Možnost koupě sousedního pozemku 400 m2.
Tato nemovitost je vhodná také jako chalupa pro rekreaci celoročně i na investici. V komfortní vzdálenosti je lyžařský vlek i koupání. Zastávka autobusu 300 m. Do Rýmařova 12 km, do Uničova 20 km.

Prodej rodinného domu 92 m2, pozemek 701 m2 Bedřichov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně provize RK a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaOskava - Bedřichov
OkresŠumperk
Velikost2 pokoje
VlastnictvíU majitele
Plocha užitná92 m²
Plocha podlahová92 m²
Plocha pozemku701 m²
Plocha zastavěná77 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Terasaano (24 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky094-102-325673
Kontaktovat makléře