Prodej rodinného domu v Psárech

Za Můstkem 491, Psáry

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Garáž
prodáno

Včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji samostatný rodinný dům v ulici Za Můstkem v Psárech. Obec Psáry se nachází v okrese Praha - západ, ve Středočeském kraji nedaleko obce Jesenice.

Nemovitost se skládá z rodinného domu o dispozici 6+kk s užitnou plochou 326 m2. V přízemí se nachází předsíň, obývací pokoj se vstupem do zahrady, kuchyň, ložnice se šatnou a koupelnou. V podkroví jsou čtyři pokoje, z toho je jeden průchozí. V koupelně je umístěna vana, toaleta je samostatná. Podkroví je možné využívat také jako samostatný byt o dispozici 4+kk. V suterénu je možnost parkování v garáži pro jedno auto. Je zde mnoho úložného prostoru, dva menší sklady a jeden větší, který má cca 31 m2.

Na pozemku je umístěný menší domek o ploše 42,6 m2 s dispozici 2+1, který je možné využít také pro bydlení. Jsou zde dva pokoje, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Jeho součástí je terasa o velikosti 13,6 m2. Celková plocha parcely je 1.114 m2.

Dobrá dopravní dostupnost, metro C - Chodov a obchodní centrum Chodov je vzdálené autem 15 minut. Pražský okruh u Jesenic je vzdálený pouhých 5 minut autem, dálnice D1, směr Brno je vzdálená 10 minut. MHD zajišťuje linka RegBus 332, kterou se dostanete do stanice metra Budějovická za 30 minut. Psáry a okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, najdeme zde školy školky, lékarny, lékaře, supermarkety, restaurace, kavárny, poštu atd.

Pro více informací kontaktujte makléřku.

Prodej rodinného domu v Psárech

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně provize a právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaZa Můstkem 491, Psáry
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná368 m²
Plocha podlahová185 m²
Plocha pozemku1.114 m²
Plocha zastavěná241 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2015
GarážAno
Terasaano (14 m²)
Elektřina120V
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-102-329791
Kontaktovat makléře
Oxana Donchenko
CENTURY 21 Premium
+420 603 466 409
[email protected]
www.century21.cz/makler-oxana-donchenko
IČ: 68488441

Realitní činnost není práce - je to život. Rozhodnutí stát se realitní makléřkou Century 21 vnímám jako závazek vůči sobě a hlavně vůči svým klientům. S radostí Vám pomůžu s výběrem nemovitosti pro bydlení, podnikání nebo na investici. Ušetřím Váš čas, který budete moci věnovat rodině, podnikaní nebo jiné důležitější či zajímavější činnosti. Mojí hlavní prioritou je spokojenost a důvěra klienta a poskytnutí kvalitních realitních služeb ve „Zlatém standardu“. Mluvím česky a rusky.

Kontaktovat makléře
bgOxana Donchenko