Prodej, Rodinný dům, 146 m2

Račice-Pístovice - Pístovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

+ provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V malebné obci Pístovice s krásnou okolní přírodou nabízíme k prodeji rodinný dům 146 m2, který vás okouzlí jedinečnou atmosférou a dá vám možnost vytvořit si zde nový domov, či místo pro odpočinek a rekreaci.

Dvougenerační dům, kde v prvním podlaží najdete byt 2+1 (kompletně k rekonstrukci), ve druhém podlaží byt 3+1. Dále se zde nabízí spousta možností obytný prostor zvětšit, či upravit dle vašich představ.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová plastová okna z uliční části, kotel, rozvody topení, částečně - elektřina, voda, odpady)

K dispozici máte nádvoří na posezení a letní grilovačky. Zahrádka za domem vybízí k pěstování všeho, co máte rádi. Dům disponuje spoustou úložných prostor a místností, které čekají na využití.

Během pár minut se dostanete do krásné přírody v okolí Pístovického rybníku, kde si v letních dnech můžete odpočinout na travnaté pláži, zchladit se v rybníku, občerstvit se v bufetu nebo jedné ze dvou restaurací. Kolem rybníku jsou i dvě cyklostezky (směr z Vyškova do Rousínova, z Habrovan do Kuchlova). A pokud zatoužíte poznávat okolí vašeho nového domu, můžete vyrazit na výlet na nedaleký zámek Račice, do Dinoparku Vyškov nebo do Moravského krasu.

Prodej, Rodinný dům, 146 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRačice-Pístovice - Pístovice
OkresVyškov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná146 m²
Plocha pozemku450 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-12-128
Kontaktovat makléře