Prodej stavebního pozemku se stavebním povolením

Žilkova 1137/12a, Brno - Řečkovice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
prodáno

v ceně stavební povolení, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme ke koupi stavební pozemek o velikosti 1.508 m2 s jihozápadní orientací s vlastní příjezdovou cestou. Nemovitost se nachází v městské části Řečkovice, na ulici Žilkova. Šířka pozemku je 19 m. Součástí prodeje bude stavební povolení a projekt na výstavbu čtyřpodlažního bytového domu o jednom podzemním podlaží zamýšlenému jako prostor garáží a třech nadzemních podlaží, plánovaných pro plochy bydlení. Projekt je zpracován tak, aby obyvatele měli k dispozici terasu nebo plochu zeleně a příjemně kombinuje výhody života v bytě a v domě se zahradou. Pro zachování dostatku zelené plochy je v projektu parkování řešeno garáží, kde budou mít bytové jednotky k dispozici parkovací stání a projekt pamatuje rovněž na prostorné sklady.
Projekt je velmi vhodný pro investora, který plánuje vlastní nadstandardní bydlení s možností konzervativní investice přímo v místě, kde žije.
Byť je ulice Žilkova významnou spojnicí Řečkovic a Brna-Ivanovic, jedná se o atraktivní pozemek odstíněný od pozemní komunikace jinou nemovitostí. Na pozemku se nachází třípodlažní dům s byty a garáž. Projekt předpokládá jeho demolici. Toto na pohled drastické řešení umožní výstavbu moderního bytového domu, splňujícího vysoké nároky na kvalitu bydlení bez nutnosti se složitě přizpůsobovat nevhodné dispozici původní stavby.

Prodej stavebního pozemku se stavebním povolením

Popis nemovitosti

Cenaprodáno v ceně stavební povolení, + provize RK, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaŽilkova 1137/12a, Brno - Řečkovice
OkresBrno-město
Plocha pozemku1.508 m²
StavbaRodinný dům
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-03-002
Kontaktovat makléře
Martin Pavlica
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 450
[email protected]
www.century21.cz/makler-martin-pavlica
IČ: 01285688

Zájem o trh s nemovitostmi, kladný vztah k lidem a zájem o příběh spojený s každým domem a člověkem mě přivedli k práci, která mě zároveň těší. Z vlastní zkušenosti vím, že přístup lidí se kterými spolupracujeme velmi ovlivňuje výsledek i našeho snažení. Rád budu vaším spolehlivým partnerem při řešení důležitého životního rozhodnutí, jakým koupě či prodej jakékoliv nemovitosti bezesporu je.

Kontaktovat makléře
bgMartin Pavlica