Prodej ubytovacího zařízení

Sovínky

Prodej, Ubytování Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Ubytování
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám představujeme investiční příležitost, prodej ubytovacího zařízení v obci Sovínky. Roční výtěžnost investice činí nejméně 1.440.000 Kč. V současné době se v ubytovacím zařízení nachází 40 lůžek * nejnižší denní sazba 100 Kč/osoba * 30 dní = 120.000 Kč/měsíc. Ubytovací zařízení se skládá v přízemí ze 4 pokojů dále je zde hygienické zařízení (WC + pánské a dámské sprchy) + kuchyňka + sklad. V 1. patře se nachází 12 pokojů + kuchyňka. Střecha sedlová. Napojení na sítě: voda – napojení na veřejný vodovodní řád, kanalizace: 1) splaškové vody - napojení na stávající izolovanou jímku. 2) dešťové vody - svedeny na povrch pozemku. Elektro – napojení na veřejný rozvod elektřiny - stávající přípojka. Parkování na pozemku. Obec Sovínky se nachází 21 km od Mladé Boleslavi a 60 km od Prahy.

Prodej ubytovacího zařízení

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieUbytování
LokalitaSovínky
OkresMladá Boleslav
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná590 m²
Plocha pozemku1.543 m²
Plocha zastavěná402 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Rok kolaudace2008
Rok výstavby2003
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky138-103-328331
Kontaktovat makléře
Erika Mezková
CENTURY 21 Diamonds
+420 739 628 801
[email protected]
www.century21.cz/makler-erika-mezkova
IČ: 07227795

Být realitním makléřem je pro mě naplněním, a proto do mé práce vnáším takové nadšení. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti.

Se svými klienty jednám s úctou, respektem a hlavně na základě empatie. Věřím, že více společně strávený čas s mými klienty přispívá k lepšímu a rychlejšímu obchodu. Také může vést k další vzájemné spolupráci a co víc, i k možnému přátelství.

Vždy se snažím, aby moji klienti byli spokojeni a s každou novou zakázkou poskytovat profesionálnější služby. Neustále se vzdělávat, a to nejen v realitním směru ale také lidském a duševním. Ráda se seznamuji s lidmi, navazuji nové vztahy a nové příběhy. Realitní svět podle mě není jen o nemovitostech, obchodě, penězích ale hlavně o lidských vztazích.

Kontaktovat makléře
bgErika Mezková