Prodej velkého bytu 1+1 v centru Brna na ulici Grohova

Grohova, Brno - Veveří

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize, vč.právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exklusivně nabízíme prodej pěkného, bezbariérového a prostorného bytu 1+1 o celkové výměře 50,5 m2. Vzhledem k velikosti kuchyně lze byt zařídit a užívat také jako 2+kk. Byt, který je v osobním vlastnictví, se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu na ulici Grohova v centru Brna.
Součástí bytu je předsíň o výměře 5,97 m2, ze které jsou samostatné vstupy do pokoje 20,52 m2, kuchyně 17,20 m2, komory 0,82 m2, koupelny s vanou 2,42 m2, WC 0,96 m2, sklepní koje 1,2 m2. Kuchyň je orientovaná do oploceného vnitřního traktu, pokoj je orientovaný do ulice s okny ve výšce 2 metry nad zemí.
V r.2006 proběhla v bytě rekonstrukce koupelny, WC a kuchyně, v r.2008 nová plastová okna s bezpečnostním sklem, v r.2009 nová elektřina, sádrový podhled v předsíni, nové omítky v celém bytě, nové radiátory v pokoji a kuchyni.
Zařízení bytu je: kuchyňská linka, lednice, sporák, pračka, barový stůl s židlemi, skříň, vestavná skříň v předsíni, předsíňová stěna a bezpečnostní vstupní dveře, bezpečnostní třída 3, 14 zamykacích bodů. Vnitřní dveře bytu jsou řešené jako posuvné, a tím umožňují využít celý prostor předsíně.
V domě proběhla rekonstrukce střechy, stupaček SV, společná elektřina, nová plastová okna, fasáda se zateplením severní strany + jižní strany tohoto bytu, balkóny, nový výtah, dlažby v chodbách. V roce 2017 proběhla výměna výměníku TUV a v roce 2018 přípojka na parovod od tepláren.
V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost škola, školka, restaurace, MHD. Bytový dům se nachází naproti sportovnímu a rekreačnímu areálu na Kraví Hoře. Poskytovatel internetu a TV v domě je UPC. Daň z nabytí 4%.
Prohlídky jsou po předchozí domluvě možné kdykoliv.

Prodej velkého bytu 1+1 v centru Brna na ulici Grohova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize, vč.právních služeb
KategorieByty 1+1
LokalitaGrohova, Brno - Veveří
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (1 m²)
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
125 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-131
Kontaktovat makléře
Iva Vlčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 602 757 025
[email protected]
www.century21.cz/makler-iva-vlckova
IČ: 70461686

Jsem realitní makléřka s 22 letou praxí. V roce 2019 jsem měnila realitní kancelář a Century 21 – All inclusive byla pro mě jasná volba.
Práce realitního makléře není jen o prodeji nemovitostí, především mi dělá radost plnit lidem sny při hledání jejich bydlení. Také rezidenční nemovitosti a developerské projekty jsou mojí specializací. Nabízím férový přístup, důvěru a bezpečný prodej či nákup vaší nemovitosti.
Hovořím italsky, anglicky a částečně německy.

Kontaktovat makléře
bgIva Vlčková