Prodej zahrady - Brněnské Ivanovice

Brno - Brněnské Ivanovice

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
  • Voda
  • Elektřina
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji zahradu v Brněnských Ivanovicích o celkové výměře 1015 m2. Součástí je zděná podsklepená chata se zastavěnou plochou 18 m2, malý bazén a studna s užitkovou vodou. Do chaty je zavedena elektřina.

Prodej zahrady - Brněnské Ivanovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaBrno - Brněnské Ivanovice
OkresBrno-město
Plocha pozemku997 m²
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-03-069
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková