Pronájem, byt 2+kk s garáží. 80 m2. Praha 5, Strahov

Na Hřebenkách 2163/39, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Výtah
pronajato

plus vytápění, voda, garážové stání 6.000,- Kč, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorný a prakticky řešený byt, který se nachází v bytovém domě na úpatí strahovského kopce a nedaleko stanice metra Anděl. Byt je kompletně vybaven: se všemi standardními kuchyňskými spotřebiči, s vestavěnými skříněmi, postelí, sedací a jídelní soupravou, televizí, pračkou a sušičkou. Byt má koupelnu s vanou i sprchovým koutem, WC je samostatnou místností. K dispozici je garážové stání. Doporučujeme především díky příjemné lokalitě s blízkostí zeleně v Kinského zahradě a na Petříně. K nastěhování během dvou týdnů.

Pronájem, byt 2+kk s garáží. 80 m2. Praha 5, Strahov

Popis nemovitosti

Cenapronajato plus vytápění, voda, garážové stání 6.000,- Kč, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaNa Hřebenkách 2163/39, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová80 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky056-06-048
Kontaktovat makléře
Mgr. Václav Hosnédl
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 825
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-vaclav-hosnedl
IČ: 76322769

"Kvalitní a spokojené bydlení považuji za jednu ze základních životních potřeb člověka. Místo, ve kterém vyrůstáme a žijeme, ovlivňuje jak naši osobnost, tak celou rodinu. V České republice se lidé stěhují přibližně dvakrát za život; na jednom místě tak strávíme až dvacet pět let. I proto bychom výběru nemovitosti a lokality, se kterou spojíme život, měli věnovat patřičnou pozornost. Ideální nemovitost je totiž ta, ze které se neradi stěhujeme.
Naše kancelář poskytuje v mém zastoupení především profesionální poradenství (včetně např. investičních nemovitostí, pojištění a hypoték), stanovení co nejpřesnější reálné ceny nemovitosti (máme k dispozici databázi skutečných prodejních cen, které jsou často odlišné od cen inzerovaných) a zajišťujeme též právní služby spojené s prodejem, koupí i pronájmem.
Přes dvacet let bydlím v Praze 4. Přehled o realitním trhu mám ale i z dalších pražských částí. Studoval jsem ekonomii a působil ve veřejné správě. Veřejné dění a architektura (především rodinných domů a zahrad) je i mým koníčkem. Hovořím německy a anglicky. Mým heslem je osobní a korektní přístup.
Mile rád zodpovím veškeré Vaše „nemovitostní” dotazy a případně se budu těšit na spolupráci."

Kontaktovat makléře
bg