Pronájem bytu 1+1, 44 m², Praha - Vinoř

Vinořské náměstí, Praha - Vinoř

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ poplatky, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu světlý prostorný byt 1+1 o velikosti 44 m2 umístěný v 1. patře domu v klidné pražské čtvrti Praha 9 – Vinoř, 10 min. busem na metro C Letňany. Byt se skládá z kuchyně (9,2 m2), pokoje (29 m2), koupelny se sprchovým koutem 4 m2 a WC. Zařízení bytu tvoří kuchyňka s vařičem, mikrovlnnou troubou, jídelní stůl, židle, v pokoji lůžko, pracovní stůl, sedací souprava, skříň. Po dohodě možnost zařízení vyklidit. V domě není výtah.
Vinoř je velmi žádanou lokalitou pro svou polohu v přírodě, a přitom je snadno dopravně dosažitelná, nabízí kompletní občanskou vybavenost, - školu, školku, zdravotní středisko, supermarket, mnoho obchůdků a restaurací, cukrárnu, pekárnu, spoustu zeleně, vše v pěší dostupnosti. V místě a okolí se nachází také parky a rybníky, zámek Ctěnice se zámeckým parkem, cyklostezky, ideální lokalita pro procházky či vyjížďky na kole. Výborná je také dopravní dostupnost, autobusová zastávka 2 minuty chůze, 10 minut busem na metro C Letňany. Vhodné pro jednotlivce i pár. Nájem 8.300,- poplatky a energie 2.200,- Kč.- Volné od 1.6.2021

Pronájem bytu 1+1, 44 m²,  Praha - Vinoř

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky, + provize RK
KategorieByty 1+1
LokalitaVinořské náměstí, Praha - Vinoř
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Plocha podlahová44 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2021
ZařízenýČástečně
Výtahne
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-028
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat
Česká Spořitelna

Pošta

Pošta

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose