Pronájem, Byty 2+kk, 70 m² - Praha 1

Křemencova, Praha

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

Plus poplatky cca 3.000 Kč, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme pronájem krásného atypického mezonetového bytu ve 3. patře činžovního zrekonstruovaného domu v samém srdci Prahy, kousek od Mánesa a Náplavky. Byt je částečně zařízený. Kuchyň je prostorná se sklokeramickou deskou, troubou, lednicí a jídelním stolem se 4 židlemi. Obývací pokoj je propojený s kuchyní v jeden moderní vzdušný prostor. Koupelna s vanou a pračkou Indesit. WC samostatně. V kuchyni na podlaze je keramická dlažba pro snadnou údržbu a v ostatních pokojích laminátová podlaha. V ložnici je manželská postel s nočními stolky a komodou. Nábytek lze však i vyklidit. Byt je orientovaný do klidného dvora a zeleně. V domě i v bytě jsou bezpečnostní dveře. Skvělá lokalita nabízí neopakovatelnou a jedinečnou atmosféru staré Prahy a zároveň poskytuje moderní bydlení. Přes ulici si můžete zajít na tradiční pivo ke Flekům nebo si dát kávu ve francouzské boulangerii či jiných kaváren, které jsou v bezprostřední blízkosti. Nejbližším obchodním centrem je Quadrio a MY. Nejbližší tramvajová zastávka je Myslíkova a zastávka metra na Karlově náměstí. Byt je k okamžitému nastěhování a je vhodný jak pro pár, tak i pro rodinu s dětmi. Nejbližší hřiště pro děti se nachází na Slovanském ostrově cca 550 m od domu. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Měsíční poplatky včetně elektřiny pro 2 osoby činí cca 3.000 Kč.

Pronájem, Byty 2+kk, 70 m² - Praha 1

Popis nemovitosti

Cenapronajato Plus poplatky cca 3.000 Kč, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaKřemencova, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení15000
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
Výtahne
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-043
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová