Pronájem hezkého bytu 1+kk, 43 m2, Praha - Suchdol (Lysolaje)

Sídlištní, Praha - Lysolaje

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný byt 1+kk o celkové ploše 43 m2 v 1. NP bytového domu v Praze 6 Suchdole (Lysolajích) z roku 2001, v blízkosti ČZU. Byt s jižní orientací se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC, samostatné komory a obytné místnosti s kuchyňským koutem. V suterénu domu je ještě vlastní prostorná čtyř a půl metrová sklepní kóje a kolárna. Byt je vybaven věšákovou stěnou s botníkem a skříní v předsíni, regály v komoře, pračkou v koupelně, v pokoji pak kuchyňskou linkou se sporákem se sklokeramickou varnou deskou a troubou, lednicí s mrazákem a mikrovlnnou troubou, jídelním stolem se židlemi, a šatní skříní. Možnost dvojlůžka. V předsíni, koupelně, komoře a kuchyni je položena dlažba, v pokoji zátěžový koberec. Okna jsou opatřena žaluziemi, byt je kompletně nově vymalován. Zálohové platby vychází na 1.900 Kč měsíčně + vlastní elektřina.
Suchdol/Lysolaje jsou příjemné místo k bydlení s dostatkem zeleně v okolí. Zastávka BUS Sídlištní je vzdálená 1 min chůze, čtvrt hodiny jízdy na metro Dejvická. Parkování je možné na parkovišti před domem.

Pronájem hezkého bytu 1+kk, 43 m2, Praha - Suchdol (Lysolaje)

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 1+kk
LokalitaSídlištní, Praha - Lysolaje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení1900 + elektřina
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2011
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (4 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
169 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-120
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose