Pronájem hezkého bytu 3+1 s lodžií, 62 m2, Praha 9-Prosek

Bílinská, Praha - Prosek

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný byt 3+1 se zasklenou lodžií po rekonstrukci v Bílinské ulici, Praha 9 – Prosek. Byt o celkové užitné ploše 62 m2 je umístěný v 6.NP (5.patro) a skládá se ze vstupní chodby, dvou samostatných ložnic (7 a 10,2 m2), velké koupelny s vanou a WC (7,7 m2), otevřeného prostoru obývacího pokoje (15,3 m2) s kuchyní (9,1 m2) a zasklené lodžie (6,4 m2). K bytu dále náleží komora umístěná naproti vstupu do bytu. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnou sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou nádobí, odsavačem par a snídaňovým stolkem se židlemi, v předsíni, v koupelně skříněmi a přípojkou pro pračku, v ložnici je skříň a police, okna jsou opatřena žaluziemi. Byt je dále vybaven domovním videotelefonem a bezpečnostními dveřmi. Možnost internetu. Z bytu je krásný výhled do zeleně a okolí. Dům je po částečné revitalizaci, byl proveden nový výtah, společné prostory, plastová okna a další. Orientace bytu: obě ložnice jsou orientovány na SZ, obývací pokoj s lodžií na JV. Podlahové krytiny tvoří plovoucí lamino podlaha a dlažba.
Sídliště Prosek nabízí příjemné bydlení s dostatkem zeleně, v místě je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, gymnázium, dětská hřiště, supermarkety, poliklinika, restaurace, sportovní vyžití, parky a další. Výborná dopravní dostupnost, Metro C Střížkov je v pěší dostupnosti vzdálené cca 600 m. Parkování možné před domem. PENB „C“. Zálohové platby za služby činí 3.000 (v závislosti na počtu osob) + spotřeba vlastní elektrické energie. Vratná Jistota 1 měsíční nájemné. Příjemné bydlení v zeleni.

Pronájem hezkého bytu 3+1 s lodžií, 62 m2, Praha 9-Prosek

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaBílinská, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3000
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Plocha podlahová55 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
124 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-108
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose