Pronájem kanceláře 30m² u Břevnovského kláštera

Bělohorská, Praha - Břevnov

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Cihlová
  • Kanceláře
pronajato

bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme pronájem kancelářských prostor o celkové ploše 30m2 v kultivovaném prostředí zrekonstruovaného domu v žádané lokalitě Prahy 6. K dispozici je společná prostorná kuchyňka a využítí ostrahy a recepce v přízemí domu. Kancelář je otevřená do klidného světlého vnitrobloku s výhledem na moderní dostavbu proskleného prostoru pater, lze relaxovat na přilehlé střešní zahradě. Součástí poplatků za služby je kromě klasických medií i celkový servis, tedy úklid všech prostor, ostraha objektu a technická údržba. Výborná dopravní dostupnost. Parkovací hodiny a stanice tramvaje před objektem. Doporučujeme prohlídku.

Pronájem kanceláře 30m² u Břevnovského kláštera

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků
KategorieKanceláře
LokalitaBělohorská, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná30 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-09-124
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová