Pronájem zrekonstruované garsonky, Praha 6 - Břevnov

Nad Kajetánkou 1432/14, Praha - Břevnov

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

NÁJEMNÍK NEPLATÍ PROVIZI! Buďte prvním nájemníkem v bytě, kde proběhla kompletní rekonstrukce v nadstandardním provedení. Velmi světlý a příjemný byt, v klidné ulici vyhledávané lokality Prahy 6 - Břevnov, se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem. Byt o rozloze 35 m2 disponuje kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční deska, trouba) a dostatkem prostoru. Na podlaze jsou parkety, na oknech žaluzie. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou, odkládací skříňkou a toaletou.
Do 5 min TRAM, BUS, veškeré služby, obchody, restaurace i sportovní vyžití v pěší dostupnosti. Břevnov je vynikající lokalita, ideální místo k bydlení.
Měsíční nájemné 10.000 Kč + zálohy za služby 3.000 Kč (teplo, voda, výtah, atd.) + elektřina ( cca 700 Kč ). Kauce 13.000 Kč. Doporučuji prohlídku!

Pronájem zrekonstruované garsonky, Praha 6 - Břevnov

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 1+kk
LokalitaNad Kajetánkou 1432/14, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
DopravaMHD
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-025
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková