Pronájem rodinného domu 10 minut od Brna

Kuřim

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
pronajato

+ zálohy na služby 4.500,-

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu kompletně zařízenou novostavbu rodinného domu s nádhernou zahradou v obci vzdálené pouhých 15 minut od Brna.
Bungalov o dispozici 5+KK s užitnou plochou 207 m2 je moderně zařízen pro rodinu se 2 dětmi. Z kuchyně je velkým portálovým oknem vstup na zastřešenou terasu s baldachýnem pro zastínění v parných slunečných dnech. Velkorysá linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči včetně americké lednice. Na kuchyňský kout navazuje obývací pokoj s rohovou sedačkou a stolkem s jídelnou. Ložnice s velkou šatnou je přímo spojena s koupelnou s vanou a toaletou. Další koupelna se sprchovým koutem a toaleta je k dispozici pro hosty. V dětských pokojích vestavné skříně, postele a psací stolky. V pokoji pro hosty je manželská postel a skříň.
Vybavení zahrady poskytuje veškerý komfort pro posezení od jara do podzimu. Plocha pozemku je 799 m2. K dispozici je kompletně vybavený zahradní domek s houpačkou, stolem a lavicí. Automatická závlaha, která je napojena na studnu a retenční nádrž.
Ohřev vody zajišťují solární panely na střeše. Vytápění je elektrické podlahové, které se ovládá přes mobilní telefon. Řízené větrání rekuperací. V domě je nainstalováno zabezpečovací zařízení. Volné od 1.9.2020.

Pronájem rodinného domu 10 minut od Brna

Popis nemovitosti

Cenapronajato + zálohy na služby 4.500,-
KategorieRodinné domy
LokalitaKuřim
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná207 m²
Plocha pozemku799 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano
Velmi úsporná B
27 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-07-262
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová