Pronájem slunného zařízeného bytu 2+kk, 43 m2, A/C, Frýdlantská ul, P8 Kobylisy

Frýdlantská, Praha - Kobylisy

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

plus odměna RK, bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu slunný zařízený byt 2+kk 43 m2 v revitalizovaném bytovém domě ve Frýndlandské ulici v Praze 8, Kobylisích. Byt se nachází v 7. patře s výtahem se západní orientací a skládá se z předsíně (7,1 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21,1 m2), samostatné ložnice (12,1 m2), dále z koupelny (2,5 m2) a samostatného WC. Byt je zařízen skříní v předsíni, novým dvojlůžkem s novými matracemi a komodou v ložnici, rozkládací pohovkou, skříňkou, TV, jídelním stolem se židlemi v obývacím pokoji, kuchyňskou linkou se sporákem (sklokeramickou varná deska), troubou, lednicí s mrazákem a varnou konvicí v kuchyni, mobilní klimatizační jednotkou a dále pračkou v koupelně s vanou. Podlahy tvoří dlažba a PVC. Z bytu je nádherný výhled do zeleně. Možnost internetu / TV UPC. Dům je po revitalizaci, nová okna, fasáda, výtah, svislé rozvody, spol. prostory a další.
Velmi dobrá dopravní dostupnost, zastávka BUS i TRAM Sídliště Ďáblice vzdálená 120 m, zastávka BUS / Tram Štěpničná 5 min. chůze, Metro C Ládví 10 min chůze, nebo 3 min tramvají. Parkování možné před domem - modré zóny. V místě je veškerá občanská vybavenost, dostatek zeleně, parky, sportoviště, MŠ, ZŠ, gymnázium, střední školy, ZUŠ, obchody, kino, v blízkosti (650 m) též vyhledávaný lesopark Ďáblický háj. Měsíční poplaky 1.400 Kč + el. energie. PENB bude ještě dodán.

Pronájem slunného zařízeného bytu 2+kk, 43 m2, A/C, Frýdlantská  ul, P8 Kobylisy

Popis nemovitosti

Cenapronajato plus odměna RK, bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaFrýdlantská, Praha - Kobylisy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení1400
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-068
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose