Pronájem zařízeného bytu 2+kk / 46m² - Praha 8 - Karlín

Křižíkova, Praha - Karlín

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
pronajato

+ poplatky 800 Kč pro 1 osobu nebo 1.200 Kč pro 2 osoby

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnou prostorný, absolutně tichý byt 2+kk v Karlíně, ve vnitrobloku domu, 2 minuty od metra Křižíkova. Byt prošel náročnou rekonstrukcí včetně výměny oken, podlah, elektroinstalace a všech rozvodů. Byt je kompletně zařízený. V kuchyni je kuchyňská linka s vestavěnou lednicí a sklokeramickou deskou, rozkládací sedací souprava, komoda, jídelní stůl, židle. Součástí kuchyně je i spíž. V ložnici jsou renovované parkety a je zde manželská postel, šatní skříně, knihovna, komoda. Obě místnosti mají vlastní, na sobě nezávislou regulaci topení. V koupelně je velký sprchový kout, WC je samostatně. V celém bytě jsou posuvné dveře zasunovací do pouzdra. K bytu přináleží i sklepní kóje v suterénu. Před domem, ve vnitrobloku, je dovoleno obyvatelům domu parkování vozů. Zálohy na služby činí 800 Kč pro 1 osobu, pro 2 osoby je to 1.200 Kč. Nájemce si na sebe převede elektroměr. Majitelé požadují vratnou kauci ve výši měsíčního nájmu, provize RK je ve stejné výši. Byt je k nastěhování od 1.4.2020.

Pronájem zařízeného bytu 2+kk / 46m² - Praha 8 - Karlín

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 800 Kč pro 1 osobu nebo 1.200 Kč pro 2 osoby
KategorieByty 2+kk
LokalitaKřižíkova, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Plocha podlahová46 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-028
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová