Prostorný byt 1+1 45 m2 na ulici Havlenova

Havlenova, Brno - Štýřice

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
pronajato

+ 850 Kč služby + energie se přepisují na nájemce

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám byt 1+1 na ulici Havlenova v Brně o podlahové ploše 45 m2. Byt se nachází v 1. PP činžovního domu. Dispozice: pokoj s kuch. linkou 25m2, ložnice 5 m2 formou niky, předsín 8 m2, šatna 5 m2, koupena se sprchovým koutem, samostatná toaleta. Byt je orientován do ulice. Jeho zvláštností je dřívější využití jako sauna s ochlazovacím prostore. Je zde možnost využít dvůr jako terasu v letních měsících.
Prostor je již několik let využívaný jako byt. Nájemní smlouva však dle KN musí být na nebytový prostor. Proto je byt vhodný pro jednotlivce či pár bez nutnosti trvalého pobytu.
Služby spojené s nájmem činí 850 Kč ( vodné stočné, osvětlení a úklid společných prostor, kominické služb, příp. odvoz kom. odpadu ). Elektroměr a plynoměr k přepisu na nájemníka ( v bytě 1x plyn.WAF, plynový průtokový ohřívač vody, plynový sporák, trouba, elektrický bojler, sauna a ochlazovací bazének ). Při podpisu smlouvy požadujeme složení vratné kauce ve výši 1 měs. nájemné+1měs. služby. provize RK je 10 000 Kč + DPH.

Byt je ihned k nastěhování.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Prostorný byt 1+1 45 m2 na ulici Havlenova

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 850 Kč služby + energie se přepisují na nájemce
KategorieByty 1+1
LokalitaHavlenova, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-201-325813
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil