Prostorný byt 2+kk, 45 m2, OV, Praha 4 – Zelený pruh

Roškotova, Praha - Braník

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme prostorný byt 2+kk o celkové obytné ploše 45 m2 v žádané lokalitě na Praze 4 – Zelený pruh v rodinné zástavbě. Byt je orientovaný na východ s výhledem na panorama Pankráce. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem a pračkou. Obývací pokoj je předělen barovým jídelním stolem. Útulná ložnice s dětským koutkem i místem na úložné prostory. V praktické předsíni jsou 2 velké šatní skříně. Dům s výtahem má nová plastová okna a zateplenou fasádu. Byt se nachází v oblíbené rezidenční čtvrti Praha 4, Zelený pruh nedaleko stanice metra C Budějovická. Nezměrnou výhodou je výborná dostupnost do centra města – autobusová zastávka je vzdálena přibližně 250 m, z níž se během 5 minut dostanete na metro C – Budějovická a následně během 10 minut do centra města.
Lokalita dále vyniká plnou občanskou vybaveností včetně mateřských, základních a středních škol, bazénu, bank, pošty, úřadů, lékáren, zdravotnických zařízení, obchodů, restaurací, kaváren, barů a podobně. K dispozici je také kulturní centrum Dobeška, poliklinika, dětské hřiště, tenisový areál a podobně.

Prostorný byt 2+kk, 45 m2, OV, Praha 4 – Zelený pruh

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaRoškotova, Praha - Braník
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-315653
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder