RD 2+1, 68 m², pozemek 425 m², Žitovlice, okr. Nymburk

Žitovlice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně poplatků, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi RD 2+1 s užitnou plochou 68 m² a výměrou pozemku 425 m² v obci Žitovlice, okrese Nymburk. Nemovitost lze využít k trvalému bydlení nebo k rekreaci, tzv. jako chalupu. Dům je možné přizpůsobit na dispozici 3+1 (přízemí), dále je možnost půdní vestavby. Na dům navazuje zděná kolna či dílna (6 m²) a suchá toaleta (0.9 m²). Na pozemku stojí stavba (18,5 m²), která je nyní využívána jakožto dílna na zahradní potřeby, nářadí, uskladnění kol aj. Dále na pozemku naleznete další samostatně stojící stavbu, resp. sklep. Vytápění domu kamny na tuhá paliva, které jsou v každé obytné místnosti. Elektřina 230 – 400 V, elektrický bojler na ohřev vody, obecní vodovod, vlastní studna a jímka.

Dispozice RD: vstupní chodba, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem, kuchyň s jídelnou, pokoj, technická místnost/ spižírna a místnost ze které lze vybudovat další pokoj (12,5 m²).

Obec Žitovlice se nachází 16 km severovýchodně od Nymburku. Veškerá občanská vybavenost v Městys Křinec (4 km), obchody, restaurace, lékárna, pošta, MŠ, ZŠ, vlakové a autobusové spojení atd., neboli město Rožďalovice (2,7 km), kde je rovněž veškerá občanská vybavenost, např. zdravotní středisko, obchody, MŠ, ZŠ a jiné.

V případě zájmu o více informací mne neváhejte kontaktovat.

RD 2+1, 68 m², pozemek 425 m², Žitovlice, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaŽitovlice
OkresNymburk
Velikost2 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná93 m²
Plocha podlahová68 m²
Plocha pozemku425 m²
Plocha zastavěná425 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-327080
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová