RD 4+kk, 172 m2 na pozemku 667 m2, Lysá nad Labem

U Vodárny, Lysá nad Labem

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
prodáno

vč. provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi velmi pěkný, nízkoenergetický RD 4+kk (v současnosti přestavěn na 3+kk) v klidné části Lysé nad Labem.

Rodinný dům je montovaný německou technologií ICON (keramzit železobeton + tepelná izolace 20 cm), který byl postaven v roce 2008.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (37 m2), se zateplenou zimní zahradou (7 m2) a s přímým výstupem na venkovní terasu orientovanou na jihovýchod. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči zn. AEG/Electrolux. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. Přízemí je částečně vytápěno podlahovým topením (zádveří, koupelna, zimní zahrada). Dále zde je šatna s vestavenými skříněmi, toaleta s připojením na pračku a spižírna.

V 1. patře je situována hlavní ložnice (15 m2) a dětský pokoj (13 m2), finská sauna s relaxačním prostorem, popř. pracovnou (20 m2) a hlavní koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem. V podkroví je ještě zateplený půdní prostor o rozloze 30 m2, který umožňuje i vybudování další místnosti.

Na pozemku rodinného domu se nachází i prostorná dvojgaráž (46 m2).

Okolo domu je okrasná, pečlivě udržovaná zahrada s pěstěným trávníkem a vzrostlými keři, která nabízí naprosté soukromí. U domu je terasa s dlažbou, tepelným zářičem a markýzou pro rodinné posezení. Součástí zahrady je krytý bazén s tepelným čerpadlem a zahradní domek 2,2 x 4,5m. Zahrada má automatické zavlažování (napojeno na vlastní studnu s pitnou vodou) a osvětlení.

V obci je veškerá občanská vybavenost – základní a mateřská škola, obchody, kino, sportoviště. Vlakové spojení PID do centra Prahy cca 40 min. Autobusové spojení příměstské autobusy č. 442 (směr Mladá Boleslav) a č. 432 (směr Benátky nad Jizerou).

Dům je k dispozici s veškerým současným vybavením.

Doporučujeme prohlídku. V případě bližších informací kontaktujte makléře

RD 4+kk, 172 m2 na pozemku 667 m2, Lysá nad Labem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaU Vodárny, Lysá nad Labem
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná172 m²
Plocha podlahová87 m²
Plocha pozemku667 m²
Plocha zastavěná128 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-102-329034
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder